Autoverhuur Chicago

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Chicago

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chicago

Vind goedkope autoverhuur in Chicago door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chicago. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chicago

Autohuur Chicago
Auto huren Chicago

Chicago is gelegen in het noordoosten VS door Lake Michigan, en behoort tot de staat Illinois.De stad heeft 2,7 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 8,7 miljoen. Chicago, waardoor de 3e grootste stad in de Verenigde Staten.

Chicago heeft een vochtig continentaal klimaat, en wordt ook wel de ‘windy city’ vanwege de veranderende weersomstandigheden.

Chicago is een belangrijk handelscentrum en de haven, een rail hub, de tweede grootste financiële en zakelijke Amerika’s district. Chicago heeft ook een aantal universiteiten – waar de oudste opgericht in 1890.

Het stadsbeeld wordt gedomineerd door hoogbouw en wolkenkrabbers en het hoogste gebouw is de Sears Towers – die 443 m meet Het is populair voor toeristen om het observatiedek van dit gebouw te bezoeken aan de top, en daardoor krijg je een adembenemend uitzicht over de stad en regio.

Chicago is beroemd om zijn architectuur, het culturele leven en de vele musea, theaters en opera. Er zijn vele podia in Chicago, het best bekend voor jazz, blues en klassiek. De stad heeft een beroemde symfonieorkest – opgericht in 1891.

Een belangrijke toeristische attractie in de kunst van de stad galerie “Art Institute of Chicago” – met een enorme verzameling van dergelijke Franse kunst van 1800 – en 1900’s.

De stad is verder een natuurhistorisch museum, een astronomisch museum, planetarium, historisch museum, aquarium en de dierentuin. De etnische buurten “China Town”, “Griekse stad” en “Little Italy” is ook een bezoek waard.

De stad van de belangrijkste luchthaven – Chicago O’Hare International Airport – 30 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.