Autoverhuur Tampa

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Tampa

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tampa

Vind goedkope autoverhuur in Tampa door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tampa. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tampa

Autohuur Tampa
Auto huren Tampa

Tampa ligt aan de Baai van Tampa Bay aan de Golf van Mexico, in de Amerikaanse staat Florida. De bevolking van de stad is ongeveer 340.000 (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van bijna 2,8 miljoen.

Tampa is een belangrijk handelscentrum en industriële stad – maar waarschijnlijk vooral geassocieerd met de uitgebreide toerisme in het gebied.

De Spanjaarden veroverden het gebied al in 1500, maar het was pas in het midden jaren 1800 Tampa groeide als een stad. Groei, echter niet even wachten, maar na 2 Wereldoorlog werd de stad tot een formidabele expansie periode.

Tampa heeft een aantal spannende attracties te bieden, met inbegrip van Ybor City – een stad wijken die waren het hart van de uitgebreide stad sigaar productie, maar die vandaag de dag heeft een levendig nachtleven met vele bars en clubs. Het gebied van de authenticiteit is bewaard gebleven door de oude sigarenfabrieken zijn er nog steeds. Een meer luxe uitgaansbuurt in Channelside, waarin de schrijver Diverse gastronomische restaurants.

Daarnaast zijn er ook veel grote avonturen voor gezinnen in Tampa. Dit geldt in de eerste plaats themapark “Busch Gardens”, dat zich richt op Afrika. Hier kunt u zowel genieten van een verscheidenheid van Afrikaanse dieren en het gebruik van een of meer van de vele in het park achtbanen. In de buurt, Adventure Island, een gigantische waterpark.

Meest beroemde promenade van Tampa ligt op 7 km lange stoep Bayshore Boulevard, waar het uitzicht zijn fantastisch. Dit zal ’s werelds langste ononderbroken stoep zijn.

Anders Tampa bekend piraat festival “Gasparilla Festival”, die elk jaar in januari. Dan zijn er massa’s mensen, met een boot processies als de belangrijkste attractie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tampa International Airport, gelegen 11 km ten westen van het stadscentrum.