Autoverhuur Miami

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS
 4. chevron_right
 5. Autoverhuur Miami

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Miami

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Miami van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Miami via ons.

Miami gids

Bilutleie Miami
Miami Autoverhuur

Miami ligt aan de zuidoostkust van Florida aan de Atlantische Oceaan, meer bepaald in het zuidelijke deel van de zogenaamde “Gold Coast” (“Gold Coast”). De stad heeft 409.000 inwoners (2020), terwijl het grootstedelijk gebied een bevolking van 5.5 miljoen heeft.

Miami is het grootste grootstedelijk gebied van Florida, en een belangrijke toeristische hub – die maar liefst 10 miljoen bezoekers per jaar ontvangt. Het is ook een van de belangrijkste havensteden van de Verenigde Staten – en Miami is het startpunt voor cruisebootverkeer op de Caribische Zee.

De stad is een industrieel centrum en is een leider in financiën, handel, cultuur, media, entertainment, kunst en internationale handel.

Attracties

Een belangrijke trekpleister voor toeristen is Miami Beach – dat is een van amerika’s beroemdste badplaatsen. Miami Beach ligt 3,7 mi ten noordoosten van het centrum, waar er brede en gastvrije stranden zijn, evenals een boulevard aan zee – waar luxe hotels, restaurants en nachtclubs naast elkaar liggen.

Miami heeft ook een aantal theaters, musea, opera, parken en muzieklocaties, en een belangrijke toeristische attractie voor het hele gezin is het Miami Seaquarium – een aquarium waar u ook dolfijnenshows bekijken. Er zijn ook een aantal kunstmusea in Miami. Daarnaast heeft de stad zoölogische en botanische tuinen.

Miami Beach – een van de beroemdste badplaatsen in de Verenigde Staten.

Ontdek Miami met autoverhuur

Miami sluit zich aan bij Fort Lauderdale– en onze aanbevolen naburige rijroutes zijn net zo relevant als die u hier lezen. Als plaatsen en bezienswaardigheden zoals Key West, Everglades, Disneyworld, Kennedy Space Center en oceanografie u interesseren, lees dit dan in onze gids voor Fort Lauderdale. Hier zijn enkele andere spannende rijroutes die ook populair zijn in dit deel van Florida.

Als je een liefde voor duiken bent, ga dan naar Biscayne National Park.

Biscayne National Park – Het beste duikgebied in de Verenigde Staten

Gelegen net ten zuiden van Miami, dit nationale park bestaat bijna volledig uit oceanen. Maar liefst 95% van het speciale gebied ligt voor de kust. Biscayne is ook de naam van de baai die deel uitmaakt van het park. Hier vindt u wat velen geloven is het beste gebied voor duiken en snorkelen in de Verenigde Staten. In de baai zijn er koraalriffen die vissen en andere zeedieren aantrekken, waaronder de Amerikaanse zeekoe (zeekoe), zeeschildpadden,alligators en Amerikaanse krokodillen. Als u dit natuurlijke juweeltje wilt ervaren, u het beste naar een van de kampen of toeristische centra rijden. De meeste regelen begeleide boottochten,kajaktochten, ze verhuren duikuitrusting en verschillende hebben faciliteiten voor accommodatie.

 • Van Miami naar Homestead Bayfront Park in Biscayne National Park, het is ongeveer 40 mijl. De rijtijd bij normaal verkeer is ongeveer 45 minuten.
Het is het luxe leven dat centraal staat in Palm Beach.

Palm Beach – Miljardairs’ Resort

Palm Beach is het eiland gelegen buiten het vasteland en die u bereiken via de bruggen die vertrekken van de naburige stad West Palm Beach. De plaats wordt traditioneel beschouwd als een exclusieve verblijfplaats voor celebs en rijke mensen. Hier zijn er vele grote en indrukwekkende herenhuizen, luxe hotels, historische gebouwen, en niet in het minst, een prachtig strand dat zich uitstrekt van end tot end op het langwerpige eiland. Naast zwemmen en zonnebaden, is het luxe leven dat centraal staat in Palm Beach. De restaurants zijn goed, de winkels exclusief, en de sfeer heel ontspannend. Er zijn hier mooie parken, golfbanen in zeer goede staat en veel activiteiten voor degenen die graag de zee buiten willen verkennen.

 • Van het centrum van Miami naar Palm Beach is het ongeveer 115 kilometer. Je rijdt door de aaneengesloten steden helemaal, en besteden ongeveer 1 uur en 10 minuten.
Als je geluk hebt tijdens het duiken, kun je de grot ervaren – een van ’s werelds kleinste zeeschildpadden.

Key Largo – Duikparadijs in de buurt van Miami

Key largo is het eerste grote eiland dat je bereikt wanneer je het vasteland verlaat op weg naar Key West. Dit is een van de beste plekken van Florida voor degenen die graag zwemmen, snorkelen en duiken, kijken naar zeedieren, zwemmen met dolfijnenen genieten van eindeloze en prachtige stranden. Naast vissen en andere dieren in het wild, zijn er koraalriffen,vernielde boten, standbeelden en andere opmerkelijke om te kijken naar de zeebodem bij Key Largo. Dit is ook het gebied om een boottocht te maken, ook als je je geluk wilt beproeven met vissen. Vis en zeevruchten staan natuurlijk centraal in de restaurants in Key Largo. Hier vindt u een rijke selectie van goede eetgelegenheden, met heerlijk eten op basis van verse ingrediënten.

 • Van Miami naar Key Largo is het ongeveer 110 kilometer. De rijtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

St. Augustinus – Een beetje van het oude Europa

St. Augustinus is de oudste Europese nederzetting op het Amerikaanse vasteland. Hier kwam de Spaanse admiraal Pedro Menendez de Aviles in 1565, en stichtte wat werd de hoofdstad van het Spaanse deel van Florida. Later werd deze stad ook geregeerd door Engelse heerschappij, voordat Florida deel ging uitmaken van de Verenigde Staten. De historische gebouwen van de stad zijn daarom uit beide Europese tijdperken. De belangrijkste attractie is het fort uit de jaren 1670,castillo de San Marcos. In St. Augustin u ook een bezoek brengen aan de fontein van de jeugd, Ponce de Leon’s Fontein van de Jeugd, een wandeling in kleine straatjes die bijna onveranderd zijn sinds de 17e en 18e eeuw, en vindt u een aantal interessante musea in de stad.

 • Het is ongeveer 305 mijl van Miami naar St. Augustine. De rit zonder te stoppen duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten.
 • Je passeert vele andere spannende plekken op de weg, zoals West Palm Beach, Orlando en Daytona Beach.
St. Augustinus is de oudste Europese nederzetting op het Amerikaanse vasteland.
Uit een van de straten van West Palm Beach.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

Wanneer u gaat parkeren in het centrum van Miami, is het meestal het beste om de huurauto in een bewaakte garage. Deze vindt u zeer veel van, maar houd er rekening mee dat de prijzen sterk kunnen variëren. De grootste hotels zijn ook een goede optie. De meeste hebben beveiligde parkeerplaatsen en zijn open voor mensen die niet in het hotel verblijven.

Er is veel autoverkeer in Miami, zoals je zou verwachten in de meeste Amerikaanse steden. Tijdens de spits is het natuurlijk het moeilijkst om er te komen, vooral op de snelwegen die in en uit het stadscentrum gaan. In het algemeen moet u meer aandacht besteden bij het besturen van een auto op de Amerikaanse wegen dan je zou kunnen worden gebruikt. In de Verenigde Staten, verkeersongevallen komen iets vaker voor dan in veel Europese landen, en Florida is aan de top van de schade statistieken.

Luchthaven

Miami International Airport is een van de twee belangrijkste luchthavens in dit deel van Florida. De andere is Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, en waar je aankomt hangt volledig af van welke luchtvaartmaatschappij je gebruikt. Beide luchthavens bedienen bedrijven als Air France, British Airways en Lufthansa.

De luchthaven in Miami is een van de 40 drukste in de wereld. Het bedient ongeveer 46 miljoen passagiers per jaar, en heeft een bijzonder hoge hoeveelheid verkeer naar Zuid-Amerika en de rest van de Verenigde Staten. Er zijn hier drie hoofdterminals, North Terminal (blauw), Central Terminal (geel) en South Terminal (respectievelijk rood).

Autoverhuurbedrijven zijn gebundeld in wat wordt genoemd MIA Rental Car Center. Het centrum ligt op het derde niveau tussen de Dolphin en Flamingo garages. Als u gebruik maakt van de rolstraten gemarkeerd Skyride, u er gemakkelijk te komen. Vanaf vandaag zijn er 15 autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven in Miami. Dit zijn vrijwel alle bekende internationale spelers (Hertz, Budget, Avis, Sixt en meer), evenals enkele Amerikaanse bedrijven.

 • Miami International Airport ligt in de stad zelf, en slechts een paar kilometer in de luchtvaartmaatschappij van de kust. De afstand tot Downtown Miami is ongeveer 14 kilometer, met een rijtijd van 10 tot 15 minuten.
Moderne architectuur op De Luchthaven van Miami.