Autoverhuur Newark

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Newark

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Newark

Vind goedkope autoverhuur in Newark door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Newark. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Newark

Autohuur Newark
Auto huren Newark

Newark is gelegen in de staat New Jersey, op slechts 15 mijl ten westen van New York – Wordt vaak beschouwd als onderdeel van de New York grootstedelijk gebied.De bevolking is dan 280.000 (2010).

Newark’s activiteiten zijn gebaseerd deel industrie, maar het is geleidelijk uitgegroeid tot een belangrijke handels-en communicatiecentrum. Bovendien heeft de stad een belangrijke diepwater haven.

Newark werd oorspronkelijk opgericht in 1666, maar had zijn grootste periode van groei in de jaren 1800 en vroege jaren 1900. In het laatste deel van de jaren 1900, werd de stad gedomineerd door raciale conflicten, maar dit is minder van een probleem in de afgelopen paar decennia – samen met een omvangrijk stedelijk vernieuwingsproject.

Er zijn verschillende historische gebouwen in de stad, met inbegrip van “Kathedraal van het Heilige Hart” – Noord-Amerika 5e ‘S Cathedral.Het werd opgericht tussen 1899 en 1954 na de veel oudere Franse modellen, en is momenteel het aartsbisdom van de Katholieke Kerk. Ook de Joodse “Prince Street Synagogue” is zeker een bezoek waard. Anders, de stad heeft een aantal gebouwen in de jaren 1930 “art deco” stijl te pronken.

Een bezoek aan de kathedraal, is een korte trip naar het prachtige Branch Brook Park, waar ’s lands grootste collectie van bloeiende kersenbomen bevat – genaamd “Cherryblossomland”.

Newark is ook bekend om zijn rijke culturele leven, en “The New Jersey Performing Arts Center” (NJPAC) is een van de grootste centra voor de podiumkunsten in de VS. Het werd geopend in 1997 en heeft veel bijgedragen aan de revitalisering van de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Newark Liberty International Airport, dat ligt op 8 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.