Autoverhuur San Diego

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Diego

Vind goedkope autoverhuur in San Diego door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Diego. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Diego

Autohuur San Diego

Auto huren San Diego

San Diego ligt in de Amerikaanse staat Californië, niet ver van de grens met Mexico, en is een stad met ongeveer 1,3 miljoen inwoners (2010).In het hele grootstedelijke gebied is de thuisbasis van ongeveer. 3 miljoen.

Haven van de stad wordt beschouwd als een van de beste en belangrijkste in Californië, en dit is ook een van de vloot van de marine bases. San Diego heeft ook een aantal fabricage, met inbegrip in vliegtuigen en raketten productie en elektronica.

De geschiedenis begon op een dag in 1602, toen een Spaanse ontdekkingsreiziger landde en noemde de plaats San Diego na Saint Didakus. De officiële oprichting Pas in 1769 – ook onder leiding van de Spanjaarden. San Diego verloor echter zijn status in 1852, na vele jaren van Mexicaanse overheersing – maar de stad werd vervolgens herbouwd door de Amerikanen 5 km verder naar het zuiden – en in een periode van sterke groei.

San Diego biedt een verscheidenheid aan prachtige toeristische attracties – waaronder twee van de meest bekende dierentuinen, “San Diego Zoo” en “San Diego Wild Animal Park.” Bovendien is er een gedeelte van het themapark keten “Sea World” in de stad.

Bovendien, San Diego bekend om zijn vele stranden, met inbegrip van Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla en Del Mar Beach.

Balboa Park is ook een populaire bestemming. Het is de grootste openbare groene zone in San Diego, en heeft een oppervlakte van 4,9 km ². Inbegrepen in het park zijn ook een aantal culturele instellingen en musea. Balboa Park werd opgericht in 1868 en is gelegen in de buurt van San Diego Zoo. Ook de Mission Bay Park genoemd – de grootste kunstmatige waterpark in de VS. Het biedt een breed scala aan activiteiten in verband met water en een goede wandelpaden en speelplaatsen voor kinderen.Ongeveer 15 miljoen bezoekers van Mission Park per jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is San Diego International Airport, ligt op ca.. 5 km ten noordwesten van de stad.

Menu