Autoverhuur Tsjechië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tsjechië

Vind goedkope autoverhuur in Tsjechië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tsjechië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tsjechië

Autohuur Tsjechië
Auto huren Tsjechië

Tsjechië ligt in Centraal-Europa, is een land van ongeveer 10,5 miljoen mensen (2010). Het land grenst Polen in het noorden, Duitsland in het noordwesten en het westen, Oostenrijk in het zuiden en Slowakije in het oosten.

De Tsjechische Republiek heeft een landklimaat met koude droge winters en hete zomers. Het land heeft een divers landschap, opgedeeld in de historische gebieden van Bohemen (het meest westelijke deel) en Moravië (het oostelijk deel).

De hoofdstad Praag Centraal gelegen in het westelijke deel van de Tsjechische Republiek aan de rivier de Vltava (Moldau).De stad is de grootste met 1,3 miljoen inwoners. Praag is de Tsjechische culturele en politieke centrum, en wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Het kapitaal is steeds een zeer populaire toeristische bestemming en heeft tal van bezienswaardigheden en attracties – waaronder Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Oude “Stare Mesto” evenals musea, kunstgalerijen, opera en theaters.

Andere belangrijke steden in de Tsjechische Republiek is Brno, Ostrava, Plzen, Zlín en Olomoue.

Veel toeristen bezoeken de stad Karlovy Vary, dat is het land de grootste en beroemdste spa bestemming. De stad ligt 110 km ten westen van Praag – vlakbij de Duits-Tsjechische grens. Kuuroord is bekend om zijn “geneeskrachtige bronnen” – en is het hele jaar door bestemming.

De belangrijkste luchthaven van de Tsjechische Republiek is Prague Airport – Ruzyne, gelegen op 20 km ten noordwesten van de hoofdstad.Andere drukke internationale luchthavens luchthaven van Karlovy Vary en Brno Luchthaven.