Autoverhuur Ústí nad Labem

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ústí nad Labem

Vind goedkope autoverhuur in Ústí nad Labem door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ústí nad Labem. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ústí nad Labem

Autohuur Ústí nad Labem
Auto huren Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (Duits: Aussig) is een stad in de Tsjechische Republiek.De stad is gelegen waar de rivier de Bílina uitmondt in de Elbe noorden van het land, op 20 km van de grens met Duitsland op de E55 in de richting van Dresden.De stad heeft een bevolking van 95 464 (2010) inwoners.

De rivier de Elbe is een belangrijke hub in Europa. Naast het feit dat een actieve rivierhaven, is Ústí nad Labem ook een belangrijk spoorwegknooppunt. Het is een belangrijke industriële stad in de fabricage van meststoffen, kleurstoffen, glas, porselein, vet en olie producten en machines worden geschreven bronnen verwijzen naar de stad als handelscentrum al in 993

Ústí is een centrum van het toerisme als gevolg van het romantische landschap van het Boheemse Hooglanden en Ceske Svycarsko National Park. Strekov kasteel ligt in een voorstad ten zuiden van de stad. Mariánský brug van staal geopend in 1995, heeft veel aandacht gekregen, Internationale Vereniging voor Bruggen en Civiele Techniek noemde het een van de 10 beste structuren in de wereld.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn gepland voor Praag Václav Havel luchthaven (ongeveer 100 km) of luchthaven van Dresden in Duitsland (75 km).