Autoverhuur Hradec Králové

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hradec Králové

Vind goedkope autoverhuur in Hradec Králové door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hradec Králové. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hradec Králové

Autohuur Hradec Králové
Auto huren Hradec Králové

Hradec Kralove is een stad in de Tsjechische Republiek Gelegen op de rivier de Elbe in de regio Hradec Králove ongeveer 120 mijl ten noordoosten van Praag.Het heeft een bevolking van 93.490 inwoners (2012).

Hradec Kralove ligt in het centrum van een rijk agrarisch gebied. Anders, de economie op basis van metaal, machines, suiker, textiel-en houtindustrie. Een traditionele business is de productie van muziekinstrumenten, met name Petrof piano. Petrof piano is vandaag de dag in Europa beslist piano en piano fabriek. In Hradec Kralove in Tsjechië gemaakt piano en piano’s die worden geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.

Hradec Kralove is een van de oudste nederzettingen in de Tsjechische Republiek en stamt al uit 1062. Onder Jozef de tweede, die de Rooms-Duitse keizer was 1765/90, zijn veel van de kerken van de stad afgebroken om ruimte voor versterkingen te maken. Maar nog steeds staat de kathedraal, die werd gebouwd in 1303.

De stad is beroemd om de Slag van Königgrätz de 3e Juli 1866, dat bepaald de Pruisisch-Oostenrijkse oorlog.

Een van de attracties is een museum gewijd aan de kunstenaar Egon Schiele, die een paar jaar in de stad woonden. Het Museum voor Moderne Kunst is gerangschikt onder de meest prestigieuze musea in de Tsjechische Republiek. Sinds 2004 is Hip Hop Kemp, een van de grootste Europese hiphop festivals, is elk jaar gehouden in augustus. Elk jaar in juni gehouden een internationaal theaterfestival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pardubice Airport ligt op ongeveer 25 km naar het zuiden. Maar de meeste internationale vluchten vertrekken vanaf Praag Václav Havel luchthaven die is gelegen ongeveer 140 km ten westen van de stad.