Autoverhuur Kutná Hora

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kutná Hora

Vind goedkope autoverhuur in Kutná Hora door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kutná Hora. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kutná Hora

Autohuur Kutná Hora
Auto huren Kutná Hora

Kutna Hora (Duits: Header Berg) is een stad gelegen in de Tsjechische Republiek de rivier de Elbe in het sentralbøhmiske regio in het midden van het land.Het is gelegen op ongeveer 70 mijl ten oosten van Praag.

Sinds 1995 werd het centrum uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Home naar 21 064 (2009) inwoners in de stad.

De stad heeft zijn wortels ver terug in de geschiedenis met zowel up-en neergang. Reeds in 1142 diende sistersienserordenen een klooster daar. Kutna Hora was van 1200 – 1700 aan is een belangrijk sølvgruveby, en ontwikkelde het zich als gevolg van de industrie in het gebied. Voor een tijd was een van de rijkste steden van Europa. Vandaag is er een mijnmuseum in de stad. Vanwege de nabijheid van Praag is het gebruikelijk om te gaan op dagtochten naar Kutna Hora, maar er zijn verschillende goede hotels en restaurants in het kleine stadje.

De stad is gelegen op een heuvel met grote hoeveelheden zilver erts in de grond. In tegenstelling tot andere mijnbouw steden, werd de stad gelegd op de top van het erts, dus alle gruvenedgangene bevindt zich in de stad. Tijdens de middeleeuwse stad verschillende pogingen ondernomen om Praag te overtreffen, zowel in termen van glorie, rijkdom en macht. De stad heeft een aantal tegenslagen met veroveringen en branden in 1770 afgebrand grote delen.

De Italiaanse rechter uit de late jaren 1200 is het oudste gebouw. Het werkte zowel als een feestzaal / rechter, koninklijke residentie en munten gieterij. Een ander mooi gebouw is Santa Barbarakatedralen uit de jaren 1300 is een goed voorbeeld van høygotisk architectuur. Bracht Crusaders aarde uit Jeruzalem en dit maakte de stad een voorkeur kerkhof omdat het heilige grond hebben.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pardibice luchthaven 47 km van het stadscentrum.Praag Václav Havel Luchthaven Gelegen op 97 km van het centrum.