Autoverhuur Praag

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Praag

Vind goedkope autoverhuur in Praag door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Praag. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Praag

Autohuur Praag
Auto huren Praag

Praag is gelegen ten noordwesten van de Tsjechische Republiek, en is het land de hoofdstad.De stad is gelegen in de voormalige Oostenrijkse provincie van Bohemen, en heeft ongeveer 1,2 miljoen inwoners (2012). De rivier Vltava (Moldau) verdeelt de stad in twee.

Praag is administratief en cultureel centrum van de Tsjechische Republiek – en de stad is de zetel van het Parlement, de regering, de president en de Nationale Bank. Sinds de Middeleeuwen Praag is een belangrijke handels-en communicatiecentrum, en is historisch ook een van de belangrijkste culturele centra van Europa. Praag heeft op dit moment vele theaters, operahuizen, concertzalen en musea.

Praag heeft een aantal van de best bewaarde van Europa gebouwen en stad uit de Middeleeuwen en de jaren 1600, en wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.

Old Town – “Stare Mesto” – is een UNESCO World Heritage Site, en er zijn een aantal historische bezienswaardigheden.Enkele van de meest bekende is de gotische stadhuis en Tyn Kerk – zowel van de jaren 1300, en de klokkentoren uit de middeleeuwen – met zijn beroemde astronomische klok.

Andere populaire toeristische attracties zijn onder andere Charles Bridge – een van de oudste stenen bruggen uit de jaren 1300, het Nationaal Museum – met zijn natuurlijke en culturele geschiedenis collecties, het Nationaal Theater, het Museum voor Toegepaste Kunsten – met zijn beroemde glazen collectie en de moderne wijk Nove Mesto – met Wenzelplassen (“Vaclavske”) – dat is een breed laan, en de belangrijkste gebieden van Praag.

Koninklijk Kasteel in de Hradcany district van de jaren 1300 is ook een van de meest bezochte bezienswaardigheden in Praag. Dit is ook de St. George klooster 925 jaar en de gotische St. Vitus kathedraal uit de jaren 1300.

Ook de Joodse wijk van wijk Josefov ook aanbevolen om te bezoeken. De wijk heeft zes overgebleven synagogen, en de oudste zijn van de jaren na 1200. Er is ook een Joodse begraafplaats en diverse musea.

Het is ook geweldig winkelen in Praag, en de stad staat bekend om haar gevarieerde nachtleven – met pubs, bars en nachtclubs.

Luchthaven Prague Airport – Ruzyne ligt op 16 km ten noordwesten van het centrum.