Autoverhuur České Budějovice

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren České Budějovice

Vind goedkope autoverhuur in České Budějovice door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in České Budějovice. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

České Budějovice

Autohuur České Budějovice
Auto huren České Budějovice

Česke Budějovice (ook bekend onder de Duitse naam Budweis) is een stad in de Tsjechische Republiek en de grootste stad in de regio Zuid-Bohemen. Het ligt aan de rivier de Moldau, 130 km ten zuiden van Praag. De stad heeft een bevolking van 96.053 inwoners (2009).

Česke Budějovice is wereldwijd bekend om zijn productie van Budweiser bier. Fabriek Pivovar Budejovicky Budvar is het brouwen van bier sinds de jaren 1200 toen de stad werd gesticht. Andere belangrijke industrieën zijn de vervaardiging van potloden, porselein en machines.

De spoorlijn van Česke Budějovice naar Linz in Oostenrijk is een van de drie oudste in Europa, werd in de periode 1824-1832.De stad is de oudste spoorlijn van Europa station.

De oude stad heeft een goed bewaarde architectuur uit verschillende periodes, zowel gotiek, renaissance, barok en 1800. Het oude stadhuis met muurschilderingen herbouwd in barokke stijl uit 1730 en de toren “Cerna vez”, wat zwarte toren betekent, met uitzicht op de een van de grootste pleinen van Europa.

Ongeveer 30 kilometer ten zuiden, de stad Cesky Krumlov is een andere populaire toeristische bestemming in Zuid-Bohemen. Sinds 1992 is de stad van de jaren 1200 op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Česke Budějovice, net buiten de stad. De luchthaven Praag Václav Havel luchthaven. Gelegen op een paar uur lopen naar het noorden.