Autoverhuur Oostenrijk

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Oostenrijk

Vind goedkope autoverhuur in Oostenrijk door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oostenrijk. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oostenrijk

Autohuur Oostenrijk
Auto huren Oostenrijk

Oostenrijk ligt in Centraal-Europa, is een federale staat die bestaat uit negen staten met een eigen administratie. De bevolking van Oostenrijk is ongeveer 8,3 miljoen (2010) – waarvan 1,7 miljoen inwoners van de hoofdstad Wenen.

Andere grote steden in Oostenrijk Graz, Linz, Salzburg en Innsbruck.

Oostenrijk is omgeven door een aantal naburige landen – en grenst in het westen aan Liechtenstein en Zwitserland in het zuiden tot Italië en Slovenië in het oosten aan Hongarije en Slowakije en in het noorden tot Duitsland en de Tsjechische Republiek.Van het land officiële taal is Duits, maar dialecten kan moeilijk zijn om te begrijpen voor toeristen, hoewel ze spreken standaard Duits.

Het landschap in Oostenrijk wordt gedomineerd door bergen, de Alpen en heeft betrekking op de westelijke en zuidelijke delen van het land. Het bereikt de hoogste toppen aan de Oostenrijkse kant tot ongeveer 3800 m

Oostenrijk staat bekend als een land met veel belangrijke bijdragen geleverd aan de Europese cultuurgeschiedenis – vooral in de klassieke muziek. Beroemde componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler en Johann Strauss waren allemaal Oostenrijkers. Ook Ludwig van Beethoven woonde vele jaren in Oostenrijk. Wenen heeft veel te bieden in de kunst en cultuur. Dezelfde Salzburg.

Anders, Oostenrijk is ook een populair ski-land – en alpine Innsbruck zijn een paradijs voor skiërs, aangezien de Olympische Winterspelen werden er gehouden in 1964.

De belangrijkste luchthaven van Oostenrijk is Vienna International Airport, ligt op ca.. 18 km van het centrum van de stad.De op een na grootste luchthaven Salzburg Airport – WA Mozart.

Bestemmingen