Autoverhuur Slovenië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Slovenië

Vind goedkope autoverhuur in Slovenië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Slovenië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Slovenië

Autohuur Slovenië
Auto huren Slovenië

Slovenië (Sloveens: Slovenija) is gelegen in het zuidelijke deel van Midden-Europa, en was vroeger een onderdeel van de Federale Republiek Joegoslavië.Het land heeft een grens gemeen met Italië, Kroatië, Hongarije en Oostenrijk – En ook kustlijn met uitzicht op de Adriatische Zee in het zuidwesten.De bevolking is relatief bescheiden – ongeveer 2 miljoen (2010).

De hoofdstad en grootste stad van Slovenië is Ljubljana, die ongeveer heeft.271.000 inwoners (2008). Andere belangrijke steden zijn Maribor en Kranj. Het kleine stadje Ptuj moet ook worden vermeld, zoals met wortels die teruggaan tot de oudheid, is Slovenië de oudste.

De belangrijkste toeristische bestemmingen in Slovenië hoofdstad Ljubljana met zijn prachtige bruggen en de indrukwekkende middeleeuwse kastelen. Anders, het land heeft grote beschermde gebieden, evenals een verscheidenheid aan populaire kuuroorden en spa’s. Een van de traditionele kuuroorden zijn Portoroz aan de Adriatische Zee, die ook uitnodigen de uiteinden kusten.

Ljubljana Joze Pucnik International Airport, gelegen 26 km ten noorden van de hoofdstad, is de belangrijkste luchthaven van Slovenië.