Autoverhuur Dornbirn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dornbirn

Vind goedkope autoverhuur in Dornbirn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dornbirn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dornbirn

Autohuur Dornbirn
Auto huren Dornbirn

De Oostenrijkse stad Dornbirn ligt in de buurt het Bodenmeer, en heeft ongeveer 46.000 inwoners (2012). Het is de staat van de grootste stad van Vorarlberg – en een administratief centrum. De stad is ook een belangrijk commercieel centrum voor de regio en een transport hub.

Dornbirn ligt in de buurt van de grens tussen de drie landen, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.Dornbirn ook deel uitmaken van een grootstedelijk gebied, dat de Duitse stad Lindau en de Zwitserse St. Margrethen omvat. De stad ligt aan beide zijden van Dornbirn River.

Dornbirn naar voren gekomen als het dorp in de jaren na 1200, maar het was waarschijnlijk een nederzetting hier eerder dan dat. Officiële state bereikt niet Dornbirn tot 1901. Traditioneel, textiel en het brouwen industrieën waren belangrijke – en sinds 1949, een jaarlijkse textiel tentoonstelling is hier gehouden. Dornbirn kreeg haar eerste weverij in 1795, en dit is ook de oudste brouwerij van Vorarlberg – Mohrenbräu.

Het merendeel van de gebouwen in Dornbirn wordt gekenmerkt door 1800 – en 1900-eeuwse bouwstijlen, en woonwijken rond het centrum bestaat uit een groot aantal verspreide parsellhus-up gebied.

De stad de belangrijkste attractie is de “Rotes Haus” – een typisch traditioneel gebouw uit de Rijnvallei, gebouwd in 1639. Het huis heeft een groot deel van de geschiedenis van het huis een gast, en wordt nog steeds gerund als dat – in aanvulling op bestaan ​​van de populairste restaurants van Vorarlberg. “Rotes Haus” is Dornbirn belangrijke mijlpaal.

Andere populaire bestemmingen is de stad geschiedenis museum “Stadtmuseum Dornbirn” als natuur en technologie museum “Inatura” die heeft moderne mulimediaverktøy om te gebruiken in hun campagnes. Anders Dornbirn een veel gebruikte uitvalsbasis voor excursies langs de prachtige Bodensee, waar recreatieve mogelijkheden zijn legio.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Friedrichshafen Bodensee Airport, gelegen 48 km ten noordwesten van Dornbirn (aan de Duitse kant van de grens).