Autoverhuur Zwitserland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zwitserland

Vind goedkope autoverhuur in Zwitserland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zwitserland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zwitserland

Autohuur Zwitserland
Auto huren Zwitserland

Zwitserland ligt in Centraal-Europa, en heeft 7,6 miljoen inwoners (2010). Zwitserland is een aan zee grenzende en omzoomd Duitsland in het noorden, Frankrijk in het westen, tegen Italië in het zuiden en in de richting van Oostenrijk en Liechtenstein in het oosten.

Zwitserland is een bergachtig land en de Alpen domineert twee derde van het landoppervlak – voornamelijk in het zuiden en zuidoosten. De hoogste berg in Zwitserland, Dom, het meten van 4545 m Het land staat bekend om zijn typisch Alpendorp – en dat is populaire skigebieden.

Zwitserland is een multiculturele samenleving, en het land de officiële taal is Duits, Frans en Italiaans. Klimaat-wijs zijn een continentaal type weer in de noordelijke delen van het land en een meer polair klimaat in de hoogste delen van de Alpen. Het zuidelijke deel van het land heeft een mediterraan klimaat dat domineert.

Zoals u weet, Zwitserland is een van de rijkste landen ter wereld, en het toerisme zijn de belangrijkste bron van inkomsten. Door de centrale ligging in Europa en haar prachtige landschap, Zwitserland is een populaire bestemming het hele jaar door.

Ondanks het feit dat Bern is de hoofdstad van Zwitserland, de Zürich dat is het land de grootste stad en het meest belangrijk cultureel centrum.Zürich (372.000 inwoners) ligt ten noorden van het land, dat is de thuisbasis van een dergelijke Nationaal Museum, de opera en de internationale financiële banken. Iets uit Zürich is de bekende skigebieden van St. Moritz en Davis.

De hoofdstad Bern heeft meer dan 131.000 inwoners (2010), en is de 4e grootste stad na Zürich, Genève en Bazel. Bern heeft bewaard zijn middeleeuwse structuur, en het historische centrum is een UNESCO World Heritage Site.

De belangrijkste luchthaven van Zwitserland is Zürich Airport, en de op een na grootste luchthaven is internationale luchthaven van Genève.

Bestemmingen