Autoverhuur Bazel

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bazel

Vind goedkope autoverhuur in Bazel door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bazel. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bazel

Autohuur Bazel
Auto huren Bazel

Bazel ligt in het noordwesten van Zwitserland, vlakbij de grens met Duitsland en Frankrijk, en is de hoofdstad van halvkantonen Bazel-Stadt.De rivier de Rijn stroomt door de stad. Home naar iets minder dan 170.000 mensen in Bazel (2011). De stad maakt deel uit van een stad regio die de voorsteden in Frankrijk en Duitsland omvat – en een van de belangrijkste verkeers-Europa hubs. Bazel is Zwitserland het binnenland natie de enige poort (eindstation voor het scheepvaartverkeer op de Rijn).

Bazel is een van de belangrijkste financiële en industriële steden in Zwitserland – naast dat het een oude universiteitsstad. ‘S lands oudste universiteit werd hier opgericht in 1460. Bazel is een oude stad, waarschijnlijk gebouwd door de Romeinen in de 400s ADkr. In de middeleeuwen was de stad een religieus centrum, en na de Reformatie in 1500 verhoogde de stad religieuze betekenis.

Bazel Rijn verdeelt in twee grote delen. De zuidoever is het grootste district – Bruto Bazel zuiden van de rivier, terwijl Klein Bazel ligt aan de noordkust. Het is in Klein Bazel vindt het havengebied te vinden, waar er zal ook beurzen regelmatig. Bruto Bazel onder meer de stad de centrale zakenwijk.

Het merendeel van de bezienswaardigheden bevinden zich in Gross Bazel, met inbegrip de indrukwekkende femskipede kathedraal van 1000, het oude stadhuis uit de vroege jaren 1500, en de prachtige poort “Splendor” van 1370.

Bazel een aantal interessante musea te bieden. Deze omvatten Historisch museum van Bazel, diverse musea, de farmaceutische historisch museum aan de universiteit – en de speciale “Puppenhausmuseum”, dat is een museum van poppen.

Anders, zowel de zoölogische en botanische tuinen populaire bestemming. Bazel is ook bekend als karnevalsby. Ieder jaar – zes weken voor Pasen – georganiseerde carnaval “Basler Fasnacht”.

De internationale luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg Luchthaven ligt in Saint-Louis, aan de Franse kant van de grens, 13 km ten noordwesten van het centrum van Bazel.