Autoverhuur Bazel Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bazel Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bazel Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bazel Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bazel Luchthaven

Autohuur Bazel Luchthaven
Auto huren Bazel Luchthaven

Bazel-Mulhouse-Freiburg Luchthaven (BSL / MLH / EAP) is een internationale luchthaven die drie steden in drie landen: Bazel ( Zwitserland ), Mulhouse ( Frankrijk ) en Freiburg ( Duitsland ).Geografisch gezien ligt in Frankrijk, in het bijzonder in de Saint-Louis – dicht bij de Zwitserse en Duitse grens. Het heeft een speciale status als een zogenaamde “Euro-Airport”. De luchthaven bedient ongeveer 4,5 miljoen passagiers per jaar.

Bazel Airport heeft een Frans deel (dat geldt voor het Schengengebied) en een Zwitsers deel. Voordat u aan boord van het vliegtuig moet slagen voor een “internationaal” zone.

Er is geen treinverbinding van de luchthaven, maar een aantal buslijnen kunnen worden gebruikt zowel naar Bazel, Mulhouse en Freiburg. Bovendien taxi goed te leveren. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, zijn er kansen op zowel de Zwitserse en het Franse deel van de luchthaven. Internationale verhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt is vertegenwoordigd in beide plaatsen.

Er zijn geen hotels op de luchthaven. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen aan de Franse kant, “Captain Hôtel” en “Formule 1 Mulhouse Bazel”. Aan de Zwitserse kant, het dichtstbijzijnde hotel aan het Bazel.

De luchthaven heeft een bescheiden aanbod aan restaurants en bars. Op de bovenste verdieping is er een restaurant (‘Au 5ème “) met een a la carte gedeelte, en een self-divisie. Er zijn ook enkele snackbars en cafes. In de internationale zone van de luchthaven is duty-free shops.