Autoverhuur Salzburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Salzburg

Vind goedkope autoverhuur in Salzburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salzburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salzburg

Autohuur Salzburg
Auto huren Salzburg

Salzburg ligt ten westen van Oostenrijk door de rivier Salsach – vlakbij de grens met buurland Duitsland.De stad heeft 148.000 inwoners (2011), en is gelegen 115 km ten zuidoosten van de Duitse stad München.

Salzburg is een belangrijke toeristische, zakelijke en culturele centrum, en ook een significante vervoersknooppunt. Salzburg is ook bekend dat een conventie en messeby zijn.

De stad is beroemd om zijn festival – dat is een jaarlijks terugkerend evenement sinds 1920. Salzburger Festspiele heeft een centrum van muzikale en theatrale cultuur.

De componist WA Mozart werd geboren in Salzburg in 1756, heeft het huis dat hij opgroeide in zijn museum sinds 1880.

De oude stad is een UNESCO World Heritage Site, en er is een dergelijke het oude stadhuis uit 1768, de universiteit (opgericht 1618) en de Franciscaanse uit de jaren 1300.

Andere toeristische attracties in de kathedraal van Salzburg van 1628, Residenz gebouw uit de jaren 1600, Kapuciner klooster uit 1602 en het Mirabell Paleis uit 1606 – die ook een prachtige tuin. Naast de deur, de muziek instelling “Mozarteum” van concertzalen, muziekacademie en Mozart archief.

Het ook aan te raden een bezoek aan het Museum van Kunst en Cultuurgeschiedenis (“Salzburg Museum”) – wanneer een dergelijke zie vondsten uit de Romeinse tijd en oudere schilderijen en sculpturen.

Op een heuvel boven de stad is het fort Hohensalzburg, die werd opgericht in 1077. Dit is Europa’s vestingwerken uit de 11e eeuw, en is een belangrijke toeristische attractie. Borgen heeft bijna 1 miljoen bezoekers per jaar.

Salzburg Airport ligt 11 mijl ten zuidwesten van het centrum.