Autoverhuur Linz

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Linz

Vind goedkope autoverhuur in Linz door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Linz. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Linz

Autohuur Linz
Auto huren Linz

Linz ligt aan de rivier de Donau oost / noordoosten in Oostenrijk en is het land de 3e grootste stad. Linz heeft 191.000 inwoners (2012), en is de hoofdstad van de deelstaat Opper-Oostenrijk. De stad ligt op 160 km ten westen van Wenen.

Linz is een belangrijk commercieel en industrieel centrum. De stad is ook een transport hub, en staat bekend om zijn rijke culturele leven. Linz heeft een rivierhaven, en de stad ook gastheren drie universiteiten.

Linz staat bekend om zijn moderne culturele instellingen – met inbegrip van “Lentos -. Museum of Modern Art”De stad werd uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa in 2009.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties is de “Altstadt” – oude stad uit de Middeleeuwen met een dergelijkeMartin’s Church – oorspronkelijk uit de 700’s (een van de oudste kerken), het opbouwen van “Landhaus” uit 1571, het stadhuis uit 1659, het voormalig keizerlijk paleis uit de jaren 1600 (dat nu het museum), de voormalige katholieke kathedraal uit 1678 en de nieuwe kathedraal uit 1924, met zijn 135 meter hoge toren. Dit is de grootste kerk in Oostenrijk.

Een andere bezienswaardigheid in Linz “Ars Electronica Center” – een Centrum voor Electronic Arts, die ook interactieve opstellingen.

De stad is verder een tandheelkundige museum, een cowboy museum, theaters, concert-en congresgebouw, de dierentuin, de botanische tuin en diverse parken en recreatiegebieden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Linz Airport, gelegen 13 km ten zuidwesten van het centrum.