Autoverhuur Ostrava

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ostrava

Vind goedkope autoverhuur in Ostrava door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ostrava. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ostrava

Autohuur Ostrava
Auto huren Ostrava

Ostrava is een stad in de Tsjechische Republiek is gevestigd in de regio Moravië-Silezië van rivier de Oder in het meest westelijke van de Tsjechische Republiek aan de grens met Polen.De bevolking is 310.464 (2011), en het is de derde grootste stad van Tsjechië. Ostrava is vernoemd naar de rivier Ostra, en de stad is opgebouwd uit vier voormalige gemeenten.

Ostrava ligt aan het zuidwestelijke einde van de Boven-Silezië kolen veld. Voordat het had veel kolen en ijzer-industrie en was zwaar vervuild. Maar sinds de Fluwelen Revolutie in 1989, een rustige volksopstand die leidde tot de dictatuur van de Tsjechoslowaakse Communistische Partij ingestort en werd vervangen door een democratisch gekozen regering van Václav Havel als president, is dit veranderd. Alle kolenmijnen zijn gesloten, maar er zijn nog ijzer, staal, walserijen, chemische fabrieken, machines en voedselverwerkende industrie in het gebied.

De stad heeft een rijk cultureel leven met vijf theaters, meer dan 60 galerieën en een van de beste symfonische orkesten van Europa, Ostrava’s Janáček Philharmonic Orchestra. Een attractie die wordt meer en meer populair geworden onder jongeren, Stodolní Street, een wijk met bars, pubs en clubs. Het hield Colours of Ostrava, een muziekfestival elke zomer vele muzikanten en groepen brengt uit de hele wereld. Een andere attractie is MINIUNI, dat is een verzameling van meer dan dertig gebouwen van de belangrijkste architectonische miniatuur van Europa Big Ben en de Eiffeltoren.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Leos Janacek Ostrava Luchthaven 27 kilometer van het centrum van Ostrava. Een andere belangrijke luchthaven is Žilina Airport (ILZ / LZZI) die liggeri Slowakije, 100 km van Ostrava.