Autoverhuur Plzeň

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Plzeň

Vind goedkope autoverhuur in Plzeň door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Plzeň. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Plzeň

Autohuur Plzeň
Auto huren Plzeň

Plzen, of Pilsen, een stad in de regio Pilsen westen van de Tsjechische Republiek. De stad heeft een bevolking van 172.932 (2010) inwoners. Het is gelegen waar de vier rivieren Radbuza, Mže, Úhlava en Úslava samenkomen, ca. 90 km ten westen van Praag.

De stad is een academische, culturele en economische centrum ten westen van de Tsjechische Republiek, en heeft ook een belangrijke universiteit. De stad heeft een 20 km lange ondergrondse tunnel die behoort tot de langste in Centraal-Europa. Een deel van dit netwerk is open voor het publiek voor rondleidingen van minder dan 1 km en tot een diepte van 12 meter.

De stad staat wereldwijd bekend om haar brouwerijen die pils produceren. De brouwerij werd opgericht in 1839, en het personeel van de Beierse brouwer Josef Groll, die de eerste moderne pils bier geproduceerd in oktober 1842. De heldere, gouden bier werd beschouwd als een sensatie. Een populaire toeristische attractie is een geleid bezoek aan de bierbrouwerij Plzeňský Prazdroj.

De stad werd voor het eerst bekend als een kasteel in 976 Plzeň werd een belangrijk handelscentrum, en de Gemeentelijke Rekenkamer 1292. De meest prominente bezienswaardigheden van Plzen zijn de gotische St. Bartholomew’s Cathedral, opgericht in de late 1200’s. Toren van meer dan 100 m is de hoogste in de Tsjechische Republiek. Hall van de Renaissance en de op een na grootste synagoge zijn andere attracties.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is luchthaven van Karlovy Vary ligt op 72 km van het centrum van de stad.Praag Václav Havel luchthaven ligt op 89 km van Pilsen.