Autoverhuur Pelhřimov

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pelhřimov

Vind goedkope autoverhuur in Pelhřimov door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pelhřimov. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pelhřimov

Autohuur Pelhřimov
Auto huren Pelhřimov

Pelhřimov is een stad in Tsjekkika gelegen ten zuidoosten van Praag. Op de volksmond genaamd de “Poort naar de Hooglanden” vanwege de ligging in het meest westelijke puntje van de Tsjechisch-Moravisch Hoogland. Het heeft een bevolking van 16 714 (2008) inwoners.

De stad heeft een belangrijke industrie, met name in de voedingsmiddelenindustrie. Het is de historische gebouwen die voornamelijk zijn stad, die werd opgericht in de jaren na 1200, bezienswaardigheden. Sommigen van hen zijn Chateau van Lords of Ricany uit de jaren 1500, Kerk van St Bartholomew, St. Vitus Kerk, die is de oudste kerk, en een theater in de neoklassieke stijl van de jaren 1700. Van een 30 meter hoge toren heeft een uitzicht over de hele stad en het omliggende platteland. Er zijn veel goede wandelingen in het gebied.

Elk jaar in juni wordt gehouden in het International Record Festival Pelhřimov waar het doel is om records te nemen op verschillende gebieden.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Pardubice Luchthaven ongeveer 100 km ten noordoosten van het centrum.Praag Václav Havel luchthaven ligt meer dan 130 km afstand.