Autoverhuur Karlovy Vary

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Karlovy Vary

Vind goedkope autoverhuur in Karlovy Vary door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Karlovy Vary. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Karlovy Vary

Autohuur Karlovy Vary
Auto huren Karlovy Vary

Karlovy Vary (Duits: Karlsbad) is een stad gelegen in het westen van Bohemen in de Tsjechische Republiek, 120 km ten westen van Praag.Het heeft 53.708 inwoners (2008). Het is historisch bekend om zijn warmwaterbronnen en is een van de beroemdste ter wereld kuuroorden. Karlovy Vary is de tweede meest van de Tsjechische Republiek bezochte toeristische bestemming na Praag.

Spa bedrijf begon al in 650 jaar geleden, maar het werd een populaire toeristische bestemming in de jaren 1800, toen zelfs internationale beroemdheden kwamen op bezoek voor spa-behandeling.

Karlovy Vary heeft een verscheidenheid van warmtebronnen. De meest bekende is Sprudel gooien 72 ° C intermitterend water 11 meter in de lucht. Karlovy Vary in het bijzonder gezocht door mensen met spijsverterings-en metabolische ziekten. Het wordt ook aanbevolen door mensen met meer ernstige ziekten zoals kanker. De stad heeft tal van spa-en badhuizen en hotels biedt eersteklas diensten in verband met traditionele spa-behandelingen.

De stad is ook bekend om de Karlovy Vary International Film Festival en de populaire Tsjechische likeur Becherovka Karlovarská. De beroemde glasfabrikant Moser Glass bevindt zich in Karlovy Vary. De stad heeft ook zijn naam aan de beroemde delicatesse Karlsbad-dooier gekonfijte in hete siroop. Karlovy Vary is gebruikt als locatie voor tal van films.

De Karlovy Vary International Airport ligt in het dorpje Vrat Olšová 6 km ten zuidoosten van het centrum. De afstand tot Praag Václav Havel luchthaven is ongeveer 130 km.