Autoverhuur Brno

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brno

Vind goedkope autoverhuur in Brno door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brno. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brno

Autohuur Brno
Auto huren Brno

Brno ligt ten zuidoosten van de Tsjechische Republiek, en is het land de tweede grootste stad met ongeveer 380.000 inwoners (2011).De stad ligt in de regio Zuid-Moravië, waar de rivieren de Svitava en Svratka vergadering – ca. 225 km ten zuidoosten van Praag.

Brno is de politieke, culturele, commerciële en wetenschappelijke centrum voor de regio. De stad van de universiteit werd opgericht in 1919 en heeft 30.000 studenten. Bovendien, Brno is een belangrijk commercieel centrum en heeft frequente beurzen (ongeveer 50 tentoonstellingen per jaar).

Brno heeft vele mooie paleizen en historische kerken en een aantal beeldhouwwerken en monumenten.

De binnenstad bestaat uit smalle straatjes en historische gebouwen – en wordt omringd door brede ringvormige boulevards. Sommige populaire locaties in de binnenstad is de kathedraal van 1313, Dominicanenklooster van 1247, evenals het stadhuis uit 1511.

Een zeer populaire attractie in Brno is de Moravische Museum (“Moravske zemske Muzeum”). Dit is een van de belangrijkste en oudste musea in de Tsjechische Republiek, en er zijn meer dan 6 miljoen opstellingen – in de eerste plaats op het gebied van antropologie en archeologie. Buiten het museum, de sculptuur “Mercury” uit de late 1600’s.

Andere goed bezochte attracties in de stad zijn onder Fortress “Spilberk” uit de jaren 1300, die vandaag de dag een museum, kapucijner klooster uit de jaren 1600, het Art Museum “Moravian Gallery,” Kunst en zoo “Brno Zoo” – waar u kunt zien een verscheidenheid aan wilde dieren – met inbegrip van ijsberen, zeehonden, tijgers en chimpansees.

Luchthaven van de stad – Brno Luchthaven – gelegen op 10 mijl ten oosten van het centrum.