Autoverhuur Liberec

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Liberec

Vind goedkope autoverhuur in Liberec door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Liberec. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Liberec

Autohuur Liberec
Auto huren Liberec

Liberec is een stad in de Tsjechische Republiek.Het is gelegen aan de rivier de Neisse in het noorden van Tsjechië op de grens met Polen en Duitsland.Het heeft een bevolking van 104.946 (2011) inwoners en is een van de grootste steden in de Tsjechische Republiek.

Liberec was ooit de thuisbasis van een bloeiende textielindustrie en kreeg de bijnaam de ” Manchester in Bohemen “.Tot op de dag, het heeft een belangrijke textielindustrie en machines, papier en skoindustri. Skoda autofabriek in de stad. Het heeft ook een technische universiteit met ongeveer 10.000 studenten.

De stad heeft een dierentuin, de eerste in de Tsjechische Republiek, evenals een prachtige botanische tuin. Centrum Babylon is een groot entertainment complex met een hotel en congrescentrum gebouwd van een voormalige textielfabriek. Het heeft een groot waterpark, een kasteel voor de kinderen, diverse simulatoren, games, wellness mm. Een bekend merk voor de stad Ještěd berg met een beroemde toren. De toren werd gebouwd in de 60e eeuw.

Liberec regio heeft veel skigebieden, de stad was gastheer voor de WSC 2009.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Praag Václav Havel Luchthaven 122 km van het centrum van Liberec.Een andere grote luchthaven is Dresden Airport in Duitsland, 140 km van Liberec.