Autoverhuur Japan

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Japan

Vind goedkope autoverhuur in Japan door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Japan. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Japan

Autohuur Japan
Auto huren Japan

Japan is een rijk in Oost-Azië, dat bestaat uit verschillende eilanden westelijke Stille Oceaan. De grootste eilanden zijn (van zuid naar noord): Kyushu, Shikoku, Honshu en de grootste van hen, Hokkaido. Tussen Japan en het vasteland van Japan Zee en de dichtstbijzijnde buren op het vasteland China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Rusland.

Japan heeft ’s werelds tiende grootste bevolking, met 126.659.683 (2012) mensen, en’ s werelds derde sterkste economie.De hoofdstad van Japan Tokyo is gelegen op het eiland Honshu.

Alle eilanden zijn bergachtig, en worden vaak onderworpen aan vulkanische activiteit en bewegingen in de aardkorst. Ongeveer 73% van het land is bedekt met bergen met een bergketen die loopt door de belangrijkste eilanden. De hoogste berg van Japan is de beroemde Mount Fuji, die 3776 m Het kan worden beklommen, en de beste maanden zijn juli en augustus. Nabij Fuji is de vijf meren met pretparken en watersporten.

Japan heeft een schat aan attracties en bezienswaardigheden voor toeristen te bieden.Belangrijke steden en Tokyo is Osaka, Kyoto, Hiroshima, Kanazawa en Sapporo.Winter Town Nagano, die de gaststad voor de Olympische Winterspelen was in 1998 een groot aantal mogelijkheden om te skiën.

Meiji Jingu Shrine is een van de mooiste parken van Tokio en is een van de meest heilige in Japan. Andere populaire gebouwen zijn Kiyomizu-tempel uit de jaren na 1200, het Keizerlijk Paleis in Kyoto en Osaka Castle.

Japan voert op een oude erfgoed met tradities in de kunst muziek, volksdansen, ambachten en verschillende tradities en ceremonies theeceremonie. Zij hebben hun eigen kenmerkende keuken waar naast de ingrediënten van de natuur en de seizoenen, en de esthetische, weegt zwaar. Dit is consistent met de boeddhistische filosofie – bescheidenheid en nederigheid karakteriseert ook de Japanse levensstijl.

Archeologisch onderzoek toont aan dat Japan al werd bewoond door de mens al meer dan 35.000 jaar geleden, tijdens wat bekend staat als de late Paleolithicum periode. Van de 1100 tot 1868, werd Japan geregeerd door verschillende feodale dikaturer. Japan ondersteund Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, die met de atomaire bombardementen op Hiroshima en Nagasaki eindigde in 1945.De belangrijkste luchthavens zijn Narita International Airport, 60 km ten oosten van Tojyo en Kansai International Airport 50 km ten zuidoosten van Osaka.