Autoverhuur Kyoto

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Japan
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Kyoto

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kyoto

Vind goedkope autoverhuur in Kyoto door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kyoto. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kyoto

Autohuur Kyoto
Auto huren Kyoto

Kyoto is gelegen op het eiland Honshu, aan de zuidkant van Biwasjøen.Afstand in zuidwestelijke richting naar de naburige stad van Osaka ligt op ongeveer 50 km – en Kyoto zijn grotendeels meegegroeid met Osaka.De stad heeft een bevolking van bijna 1,5 miljoen (2006).

Kyoto wordt beschouwd als een centrum voor Japanse kunst, en de stad is vooral beroemd om zijn zijde weven en de vervaardiging van porselein, zilver, email, enz. – die een enorme markt, zowel in zijn Japan als internationaal.Zijde weven fabrieken kan traceren zijn geschiedenis terug naar toen Kyoto werd opgericht in 794 na Christuskr. De stad, die een zekere druk op de Chinese invloed draagt, vanaf de oprichting tot 1868 – dat is meer dan 1000 jaar – de hoofdstad van Japan en de residentie van de keizerlijke familie.

Kyoto is ook bekend als een van de belangrijkste centra van bankwezen en financiën, maar is ook een belangrijke utdanningsby met verschillende universiteiten – waaronder Kyoto University en Doshisha University (beide opgericht in het laatste deel van de jaren 1800), en diverse boeddhistische universiteiten.

Onder de architectonische wonderen van de stad zijn er verschillende prachtige oude gebouw in een traditionele Japanse stijl – met inbegrip van Oud Keizerlijk Paleis. Ook Nijo Castle van 1603 dient te worden vermeld, dat is een van de beroemdste kastelen van Japan van deze periode.

Anders, de vele bewaard gebleven tempels in de grootste toeristische attracties van Japan. Ze maken deel uit van de historische Kyoto, dat in zijn geheel is een UNESCO World Heritage site verklaard in 1994. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de shintoistiske Kamo-wakeikazuchi Tempel vanaf 678 ADKr, de boeddhistische tempels, Kiyomizu-dera uit 1633 (dat dateert uit 700 na Christus), Daigoji van 952 en Kinkauji (“Gouden Paviljoen”) uit 1397 -. Naast het prachtige mos park Saihoji. Kyoto bevatten ook een aantal interessante musea en andere culturele instellingen.

Wat veel mensen waarschijnlijk in de eerste plaats verbindt Kyoto met vandaag is de zogenaamde Kyoto-protocol over de vermindering van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen (aangenomen in 1997).

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Kansai International Airport buiten Osaka, dat is ongeveer. 110 km ten zuidwesten van Kyoto.