Autoverhuur Tokyo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Japan
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Tokyo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tokyo

Vind goedkope autoverhuur in Tokyo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tokyo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tokyo

Autohuur Tokyo
Auto huren Tokyo

Tokio is de Tokyo Bay aan de zuidkust van het eiland Honshu – en Japan kapitaal en economische centrum.Tokyo heeft een totaal van 13 miljoen inwoners (2010). Waarbij echter het hele stedelijke regio, zoals ook de steden van Kawasaki en Yokohama, wordt de bevolking steeds meer naar bijna 40 miljoen – waardoor het ’s werelds grootste stedelijke gebied.

De stad Tokyo heeft natuurlijk een schat aan attracties te bieden, zodat u slechts enkele te noemen de belangrijkste. Een van de belangrijkste culturele instellingen beschouwd als het Nationaal Museum in Ueno Park, de grote Nationale Bibliotheek en Historisch Museum Edo Tokio. Anders, de stad heeft een aantal theaters – zoals het Nationaal Theater Kokuritso-gekijo en het beroemde Kabuki theater, dat is de belangrijkste plek van Japan voor de meer dan 400 jaar oude theater vorm van Kabuki.

Als het gaat om historische gebouwen, het keizerlijk paleis uit 1912 een van de meest bekende. Populaire toeristische attracties zijn ook de shintoistiske Meiji Shrine uit de late 1800’s en de oude boeddhistische tempel Asakusa Kannon. Een populaire en toeristische vriendelijke gebouw van recente datum is de 333-meter Tokyo Tower, waar u een fantastisch uitzicht over grote delen van het grootstedelijk gebied te krijgen.

Een belangrijke attractie voor gezinnen is Tokyo Disneyland, gelegen in de oostelijke rand van de stad – en men moet winkelen in Tokio, moet men een reis naar Tokyo. Het is een gebied waar vrijwel luxe boetiekjes en gourmetrestaurenter wachtrij geplaatst. Echter, er zijn ook een stuk minder duur winkelstraten in Tokio.

De hoofdstad van Japan is zo groot dat het bijna adembenemend. Dan is het wellicht goed om te ontspannen in een van de vele nationale parken, die meestal zijn gelegen in het westelijke en zuidelijke delen van de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tokyo International Airport – Haneda, gelegen op ongeveer 15 km ten zuidwesten van het centrum van Tokio.Het is de drukste luchthaven van Japan – en bedient bijna 70 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven is op dit moment vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten. Internationaal verkeer wordt grotendeels overgenomen door de Narita International Airport, ligt ongeveer 60 km ten noordoosten van Tokio.