Autoverhuur Tokyo Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tokyo Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tokyo Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tokyo Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tokyo Luchthaven

Autohuur Tokyo Luchthaven
Auto huren Tokyo Luchthaven

De voormalige internationale luchthaven – Tokyo International Airport – Haneda – (HND) is ongeveer 15 km ten zuidwesten van het stadscentrum.Hoewel het nog steeds de grootste luchthaven in Japan, de behandeling bijna 70 miljoen passagiers per jaar – is het internationale verkeer van vandaag grotendeels overgenomen door Narita International Airport (NRT), ligt op ca.. 60 km ten noordoosten van Tokyo.Het dient ongeveer 32 miljoen passagiers per jaar.

De enige permanente overzeese bestemmingen uit Tokyo Airport – Haneda zijn Parijs en Londen en Tokio hebben een vast aantal bestemmingen wereldwijd.Veel internationale luchtvaartmaatschappijen hebben vluchten van en naar Narita, de luchthaven is ook de basis voor de Japan gevestigde bedrijf All Nippon Airways, Delta Air Lines, Japan Airlines, Nippon Cargo Airlines en United Airlines.

Luchthaven Tokio – Haneda heeft twee grote terminals met een scala aan faciliteiten. Hier is het goede conferentiefaciliteiten en draadloos internet, en voor gezinnen met kinderen, er zijn ook speelplaatsen zowel binnen als buiten. In beide terminals zijn er ook vele restaurants, cafes en winkels (inclusief belastingvrije). Er zijn tien hotels op of in de buurt van de luchthaven, en alle aanbiedingen pendelbus vervoer.

Vervoersmogelijkheden van het vliegveld naar het centrum van Tokyo is zeer goed, en u kunt kiezen tussen het spoor, shuttle, bus of taxi.Als u een auto wilt huren in Tokio, zijn er vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven – zowel Japanse en internationale – in beide terminals. Sommigen van hen zijn Avis, Hertz, Budget, National, Nippon, Japaren, Toyota, Mazda en Nissan.