Autoverhuur Chiba

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Japan
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Chiba

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chiba

Vind goedkope autoverhuur in Chiba door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chiba. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chiba

Autohuur Chiba
Auto huren Chiba

Chiba is de hoofdstad van de Japanse prefectuur van Chiba – met name in het oostelijke deel van het eiland Honshu. De stad heeft iets minder dan 1 miljoen inwoners (2010). Het ligt 40 km ten zuiden van Tokyo, wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van de hoofdstad.Chiba, die heeft stadsrechten gehad sinds 1921, is een van de belangrijkste havens van Japan. Het is algemeen bekend voor het hebben van ’s werelds langste hangende monorail (totale lengte 15.2 km), die een eigen presentatie heeft in het Guinness Book of Records.

Een van de Chiba is het meest bekend voor, het belangrijkste onderzoeksgebied voor planten en landschappen, Kemigawa Arboretum – en ’s werelds grootste stortplaats voor mosselen en kokkels, Kasori. Het beslaat een oppervlakte van 134.000 m2 geheel. De stad heeft ook een van de grootste en meest populaire conventie Japan centra – Makuhari Messe.

Door attracties anders Chiba Zoo vermeld. Het is met name bekend om de rode panda Futa. Iets uit het midden is de langste kunstmatige Japan strand, Inage Beach. Het is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking en bezoekers.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Narita International Airport, op ongeveer 25 km ten noordoosten van Chiba – en dat is ook een van de luchthavens die Tokio.