Autoverhuur Nagasaki

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nagasaki

Vind goedkope autoverhuur in Nagasaki door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nagasaki. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nagasaki

Autohuur Nagasaki
Auto huren Nagasaki

Nagasaki ligt aan de zuidwestkust van het eiland Kyushu, en is de hoofdstad van de prefectuur met dezelfde naam. Nagasaki heeft meer dan 450.000 inwoners (2006), en is in de eerste plaats een belangrijke haven-en industriestad – waarin de schrijver maken beide deel uit zware industrie, scheepswerven en visverwerkende bedrijven. De stad heeft een eigen universiteit en is ook katholieke bisdom.

Nagasaki heeft de status van stad sinds 1568, en was een beetje meer dan 200 jaar (1639-1859) was de enige Japanse havenstad die open was voor de handel met China en de Nederland.

De Nagasaki anders best bekend, nadat het doelwit geweest van een van de twee atoombommen op Japan in augustus 1945 (de anderen vielen, zoals u weet, boven Hiroshima).Dit veroorzaakte een enorme vernietiging. Bijna 40.000 mensen werden gedood en evenveel gewonden. Meer dan een derde van de stad lag in puin.

Nagasaki werd volledig herbouwd na de oorlog, maar met grote veranderingen. Een deel van het puin bleef als gedenktekens, en in relatie tot een van deze werden gebouwd zijn eigen atoombom museum. Er zijn momenteel een van de meest bezochte attracties van de stad. Binnen de gebroken Urami kathedraal was het hoofd van een gevonden Maria-formulier. Dit werd later bevestigd op een nieuwe vorm, en in 2005 – de 60ste verjaardag van de atoombom – zet het in een kapel van de herbouwde kathedraal.De kapel is de naam “Onze Lieve Vrouw van de atoombom.”

Andere bezienswaardigheden zijn onder Nagasaki Clover Tuin met zijn mooie trappen, vijvers en fonteinen. Het is gelegen op een heuvel ten zuiden van het centrum. Of u kunt met de kabelbaan tot aan de 333-meter hoge berg Inasa-Yama, en krijg een fantastisch uitzicht op de Nagasaki en de omliggende gebieden. Bovendien Wharf Dejima Wharf is zeker een bezoek waard. Het was oorspronkelijk een Nederlandse handelspost, maar vandaag is er een verscheidenheid aan restaurants, bars, galeries en winkels.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nagasaki Airport, 18 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.