Autoverhuur Osaka

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Japan
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Osaka

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Osaka

Vind goedkope autoverhuur in Osaka door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Osaka. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Osaka

Autohuur Osaka
Auto huren Osaka

Osaka is gelegen aan de zuidkust van het eiland Honshu, het Osakabukta. Met zijn 2,7 miljoen inwoners (2010) is de derde grootste stad van Japan. Osaka is ook het centrum van de tweede grootste van het land industriële regio, Hanshin, waarin ook de steden Kobe, Amagasaki, Kishiwada en Nishinomiya.Ook is de oude hoofdstad van Japan van Kyoto gelegen naast dit gebied. Hanshin staat voor de vijfde van de totale industriële productie van Japan.

Osaka is ook een belangrijk verkeersknooppunt, en ook een belangrijke haven en handel. Daarnaast zijn er verschillende universiteiten en hogescholen hier.

Al in de 600s was er een markt waar Osaka ligt vandaag de dag, en in de middeleeuwen was het bekend onder de naam Maniwa. In 1909 was de stad het slachtoffer van een ramp brand, waarbij een groot deel van de stad werd gelegd in de as. Ook tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog, delen van de stad verwoest. Het geheel genomen echter, herbouwd, en Osaka is vandaag de dag een moderne stad. De oude stedelijke structuur behouden blijft, en een aantal van de specifieke kenmerken van Osaka stad, alle kanalen, die een gevolg is van de stad werd oorspronkelijk gebouwd op een rivierdelta.

Anders Osaka een van de meest vooraanstaande culturele steden van Japan, waar vooral de theatrale kunsten in vele vormen worden uitgeoefend. De meer dan 300 jaar oude traditie marionet “Bunraku” moet in het bijzonder worden vermeld. De gebruikte poppen zijn in volle menselijke maat, en Osaka heeft een speciale scène alleen voor dit soort theater – Het Nationaal Bunraku Theatre. Dit theater formulier is sinds 2003 al op de UNESCO World Heritage List als een bijzonder waardig behoud van culturele uitingen.

Osaka heeft ook een aantal architectonische juweeltjes te pronken. Naast diverse Shinto en Boeddhistische tempels zijn Osaka Castle, een van meest trotse gebouwen van de stad. Het werd gebouwd in 1583 en wordt beschouwd als het symbool van Osaka. Als u op zoek bent naar een volledig echte Japanse culturele ervaring, kan men nemen een 1 ½ uur rijden naar de bergen ten zuidoosten van de Osaka. Waar is het oude, pittoreske dorpje Chihayaakasha op meer dan 1100 meter hoogte.

Osaka is ook een geweldige winkelstad met een aantal winkelende mensenmassa’s. Een van de meest populaire toeristische bestemming in dit opzicht winkelgalerij Ebisubashiuji. En als je wilt Japanse gastronomische tradities te genieten, veel mogelijkheden vrijwel overal in het centrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kansai International Airport, gelegen ongeveer 50 mijl ten zuidwesten van het centrum.