Autoverhuur Kobe

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Japan
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Kobe

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kobe

Vind goedkope autoverhuur in Kobe door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kobe. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kobe

Autohuur Kobe
Auto huren Kobe

Kobe is gelegen op het eiland Honshu Osakabukta, en is de hoofdstad van de prefectuur van Hyogo. Afstand naar het oosten naar de naburige Osaka bedraagt ​​ca. 30 km – en Kobe samen met Osaka en een aantal kleinere steden in het gebied stedelijke en industriële regio Hanshin.De bevolking van Kobe is ongeveer 1,5 miljoen (2006).

Kobe is een van de grootste havens ter wereld. Grote delen van de havenfaciliteit en een deel van de industriële ondernemingen in de stortplaats in Osakabukta. Het havengebied, die zwaar werd beschadigd tijdens een aardbeving in 1995, werd later herbouwd. In totaal bijna 6.500 van Kobes bewoners stierven in deze aardbeving.

De moderne stad van Kobe werd opgericht in 1889 als een poort voor Osaka, maar al bij 200 eeuw na ChristusKr. was er een nederzetting in dit gebied, en een korte periode aan het einde van de 1100 was het administratieve centrum van Japan hier.

Kobe is anders een utdanningsby – met verschillende universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs. Er is ook een Noorse Zeemanskerk in de stad.

Onder de vele attracties zijn er een aantal grote parken en een verscheidenheid aan musea – waaronder een technisch museum, een maritiem museum en multimediaal museum Hanshin Awaji Daishinsai Kinen, opgericht ter nagedachtenis aan de grote aardbeving in 1995. Ook Art Museum Hyogo Kenritsu Bijutsukan is een populaire toeristische bestemming. Het is gevestigd in een uniek betonnen gebouw, ontworpen door de beroemde Japanse architect Tadao Ando. Het museum heeft een permanente tentoonstelling bevat werken van de 20e meest beroemde Japanse eeuwse schilders.

Van het noordelijke deel van het centrum van de stad loopt drie kabelbanen naar de bovenkant van Rokko Mountain, waar men een spectaculair uitzicht over de stad te genieten. Aan de achterkant van de berg is de traditionele recreatiegebied Arima Onsen, een kleine stad die bestaat uit een labyrint van kleine straatjes en traditionele huizen – in aanvulling op de hete bronnen waarvan men zegt dat een helende werking hebben.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kobe Airport, gelegen op een kunstmatig eiland over. 8 km ten zuiden van de stad.