Autoverhuur Sapporo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sapporo

Vind goedkope autoverhuur in Sapporo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sapporo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sapporo

Autohuur Sapporo
Auto huren Sapporo

Sapporo is gelegen ten zuidwesten van het eiland Hokkaido – en is tevens de hoofdstad van de provincie van Hokkaido. De stad heeft iets minder dan 2 miljoen inwoners (2010). SAPPORO belangrijkste industrieën toerisme en verwerking van levensmiddelen.Verschillende van de grootste brouwerij van Japan bevindt zich in Sapporo. Onder bekend wordt Sapporo Beer die hier geproduceerd.

Hoewel Sapporo is geen formele status van stad tot 1922, was het al duidelijk in 1876 diende een universiteit hier. Tot 1972 was de stad relatief klein, maar in verband met dat Sapporo kreeg de opdracht om de Olympische Winterspelen te organiseren dat jaar werd besloten om het te ontwikkelen tot een belangrijke stad. Een indirect gevolg van Olympische de stad de status is van de jaarlijkse Sapporo Snow Festival, zoals is voorzien van een zeer populaire ijssculptuur concurrentie. Sapporo is helemaal een typische vintersportsby, met veel mogelijkheden voor diverse skiën.

Onder de bezienswaardigheden van Sapporo is een klein houten gebouw met een klokkentoren in de Noorse ontwerp van rond 1870. Het functioneert als een belangrijke symbolische gebouw in de stad. Anders shinto tempel Hokkaido Jinju van 1869 een populaire bestemming. De stad heeft ook een prachtige botanische tuin, en tal van musea. De belangrijkste van deze is de Hokkaido Museum of Modern Art, het Museum van Miyanomori ølmuseet naar Sapporo brouwerijen.

Sapporo heeft ook een eigen beroemde amusement jassen – Sapporo – en dat is een van de grootste en bekendste in zijn soort in heel Japan.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is New Chitose Airport, dat is ongeveer. 42 km ten zuidoosten van Sapporo.