Autoverhuur Boston

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Boston

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Boston

Vind goedkope autoverhuur in Boston door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Boston. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Boston

Autohuur Boston
Auto huren Boston

De haven van de stad Boston is gelegen in het noordoosten VS de Atlantische Oceaan, en is de hoofdstad van de staat Massachusetts.De stad heeft ongeveer 618.000 inwoners (2011).

Boston is een van de oudste en meest prestigieuze in de Verenigde Staten, en de economie is gebaseerd op onderwijs, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en hoogwaardige technologie. Verschillende beroemde universiteiten in Boston, en een beetje uit het midden gastheer is van de prestigieuze Harvard University.

Boston heeft een gematigd klimaat met hete, vochtige zomers en koude – vaak veel wind – winters.

De stad heeft een rijke culturele scene, en is de thuisbasis van de wereldberoemde “Boston Symphony Orchestra”. Cityscape draagt ​​meestal gekenmerkt door hoge gebouwen en wolkenkrabbers, maar in het historische centrum – zijn nog steeds smalle straatjes en een aantal oudere gebouwen.

Boston is een populaire toeristische bestemming en ontvangt meer dan 16 miljoen bezoekers per jaar. Enkele van de meest bezochte attracties in de stad zijn onder gebouw “Faneuil Hall” uit 1742, de kerk “Christ Church” uit 1723 en het JFK Memorial Museum & Library – museum gewijd aan John F. Kennedy. De tentoonstellingen hier vertelt over zijn leven en werk.

“Museum voor Schone Kunsten” ook aan te bevelen een bezoek waard. Het heeft meer dan 450.000 kunstwerken en is een van de musea van het land. Waarom niet proberen zie sculpturen en sieraden van de oude Egypte en schilderijen van Gauguin, Manet, Renoir, Degas en Cezanne.

Een attractie voor het hele gezin “Museum of Science” – met interactieve tentoonstellingen in wetenschap en techniek. Er is ook een populaire vlindertuin en een IMAX theater.

Boston heeft anders een aquarium met zeehonden en pinguïns – die ook een populaire bestemming voor families.

Boston Logan International Airport ligt 6 km ten noordoosten van de stad.