Autoverhuur Boston Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Boston Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Boston Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Boston Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Boston Luchthaven

Autohuur Boston Luchthaven
Auto huren Boston Luchthaven

Boston Logan International Airport (BOS) is gelegen in de staat Massachusetts – ongeveer 6 mijl ten noordoosten van Boston centrum.

Boston Airport bedient meer dan 28 miljoen passagiers per jaar (2011), en is een van de 20 drukste luchthavens in de Verenigde Staten.

De luchthaven werd geopend in 1923 en heeft momenteel vier terminals – A, B, C en E. Er zijn pendelbussen tussen de terminals, en alle internationale luchtverkeer gaat van Terminal E.

ongeveer 36 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Boston Airport naar andere bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. Naast een groot aantal steden in de VS, het gaat van hier naar de luchtvaart Canada, het Caribisch gebied, Europa, Mexico en Azië.

Tot de faciliteiten van de luchthaven zijn winkels, restaurants, cafes, bars, een spa en een schoonheidssalon, museum, gezondheidszorg, het bankwezen, geldautomaten, speelkamer voor de kinderen, informatiebalie, een gebedsruimte en draadloos internet.

Er zijn ook een paar hotels in de buurt van het vliegveld.

Om van Boston Airport naar het centrum, kunt u de trein, metro, bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Boston, heeft een aantal internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven haar relaties – zoals Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National en Thrifty.