Autoverhuur Memphis

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Memphis

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Memphis

Vind goedkope autoverhuur in Memphis door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Memphis. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Memphis

Autohuur Memphis
Auto huren Memphis

Memphis is gelegen in het zuidwestelijke deel van de Amerikaanse staat Tennessee, op de rivier de Mississippi. De stad heeft ongeveer 680.000 inwoners (2010) – maar een deel van een groter stedelijk gebied die samen een bevolking van 1,3 miljoen.

Memphis is de grootste stad in Tennessee, en ook een belangrijke rivierhaven. Daarnaast Memphis een centrale communicatie hub en een belangrijke industriële. Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn hier gevestigd.

Memphis werd opgericht in 1819 in verband met een fort dat werd op de site gebouwd in 1797. Uiteindelijk was het bijzonder de productie van katoen en houthandel die de economische basis gevormd.

In de afgelopen tijd is de stad belangrijk geweest in de ontwikkeling van de Amerikaanse populaire muziek, in het bijzonder in de blues -, maar ook als het gaat om te rocken rollen en. Beide Elvis Presley, Jerry Lee Lewis en Carl Perkins heeft hier gewoond. Een van de grootste toeristische attracties in de Memphis gemeenschap, is Elvis Presley “Graceland”. Hit bedevaarten Elvis fans van over de hele wereld.

Anders Memphis wordt ook herinnerd als de stad waar de zwarte burgerrechten leider Martin Luther King werd vermoord in 1968. Lorraine Motel, dat was de werkelijke scène van de moord, werd later omgezet in de “National Civil Rights Museum” – en vandaag is een geheugenlocatie die veel toeristen te bezoeken.

Memphis heeft ook een aantal andere attracties te bieden. Sommigen van hen zijn “Mamphis Walk of Fame ‘, gelegen in de” blues-straat “Beale Street. Het prees een aantal grote blues geschiedenis kunstenaars. Kunstmuseet “Memphis Brooks Museum of Art” is ook zeker een bezoek waard. Hier kunt u genieten van aanzienlijke kunstwerken uit de Renaissance, Barok en Impressionisme. Ook het Children’s Museum “Children’s Museum of Memphis” aan te bevelen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Memphis International Airport, dat ligt op 5 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.