Autoverhuur Pittsburg

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Pittsburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pittsburg

Vind goedkope autoverhuur in Pittsburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pittsburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pittsburg

Autohuur Pittsburg
Auto huren Pittsburg

Pittsburgh is gelegen in de Amerikaanse staat Pennsylvania, en is een stad met ongeveer 320.000 inwoners (2010). Twee rivieren samenvloeien in het midden (Allegheny en Monongahela) naar de grote Rivier van Ohio te vormen. Pittsburgh rivier haven is een van Amerika’s meest belangrijke.

Pittsburgh district heeft 200 jaar een van de belangrijkste als het gaat om de productie van ijzer en staal – en de stad is inderdaad vaak genoemd de “Steel City”. Toch doet de zware industrie een groot deel van Pittsburg economie.

De stad werd gesticht in 1764, nadat de Britten hadden gevangen een Franse fort ter plaatse – en is vernoemd naar de Britse premier William Pitt de Reeds in 1787 kreeg de stad haar eerste universiteit – de Universiteit van Pittsburgh.

Pittsburgh heeft vele culturele instellingen, met inbegrip van Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) en de Benedum Center (Pittsburgh Opera). Ook een aantal musea van de stad zijn zeker een bezoek waard – bijvoorbeeld, “Carnegie Museum of Natural History” – met inbegrip van dinosaurus skeletten en Art Museum “Carnegie Museum of Art.” De stad heeft ook een museum voor de wereld beroemde pop kunstenaar Andy Warhol.

Een toeristische attracties die speciaal gericht zijn op kinderen en jongeren, de populaire wetenschap “Het Carnegie Science Center.”

Anders wordt een bezoek aan de Botanische Tuinen in Schenley Park een aanrader. Hier zijn er ook diverse kunsttentoonstellingen in het kassencomplex.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pittsburgh International Airport, gelegen op 30 mijl ten westen van het centrum.