Autoverhuur Atlanta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Atlanta

Vind goedkope autoverhuur in Atlanta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Atlanta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Atlanta

Autohuur Atlanta

Auto huren Atlanta

Atlanta ligt ten zuidoosten van de Verenigde Staten, en is de hoofdstad en grootste stad in de staat Georgia.

De stad hier ongeveer 420.000 inwoners, terwijl de hele stad regio heeft een bevolking van meer dan 5,2 miljoen.

Atlanta werd opgericht in 1837 als een spoorwegknooppunt. De stad is vandaag een toonaangevende financiële en commerciële centrum van het zuidwestelijke deel van Verenigde Staten, en heeft veelzijdige industrie.Verschillende grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Atlanta, met inbegrip van Coca Cola en CNN.

Atlanta heeft meer dan 20 universiteiten en hogescholen, en is ook een belangrijk cultureel-en congrescentrum. De stad gastheer Olympische Zomerspelen in 1996.

Atlanta is een populaire toeristische bestemming, met meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door moderne wolkenkrabbers en hoge gebouwen, en in het centrum vindt u goede winkels met winkels en winkelcentra te vinden.

Zoo “Atlanta Zoo,” aquarium “Georgia Aquarium” en het themapark “Six Flags over Georgia” zijn populaire toeristische attracties voor de hele familie. Atlanta heeft ook theaters, opera en tal van kunstgaleries.

Atlanta heeft talloze musea – waaronder een museum gewijd aan het leven van Jimmy Carter. Ook Martin Luther King Jr museum, een bezoek waard. Anders, de stad heeft een Joods museum, diverse historische musea, een papieren museum, een natuurhistorisch museum, een planetarium, en een botanische tuin.

Luchthaven van de stad – Hartsfield Jackson Atlanta International Airport ligt op 11 mijl ten zuiden van het centrum gelegen en is een van de drukste luchthavens ter wereld.

Menu