Autoverhuur Minneapolis

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Minneapolis

Vind goedkope autoverhuur in Minneapolis door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Minneapolis. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Minneapolis

Autohuur Minneapolis
Auto huren Minneapolis

Minneapolis is gelegen in de staat Minnesota, in het bijzonder de rivier de Mississippi. De stad heeft ongeveer 400.000 inwoners (2011), maar wordt geleidelijk fuseren met Saint Paul (de hoofdstad). Al met al, dit grootstedelijk gebied (“Twin Cities”) ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Velen van hen zijn van Scandinavische en Duitse afkomst.

St. Anthony Falls, gelegen aan Minneapolis, heeft door de geschiedenis heen een belangrijke rol gespeeld als drijvende kracht voor uitgebreide zagerij en freesbewerkingen – die nog steeds voedingswaarde. “The Grain Exchange” (Corn Exchange) is een van de grootste markten voor graan contante verkopen over de hele wereld. Minneapolis is anders een belangrijk vervoersknooppunt en educatief centrum.

Minneapolis werd een stad in 1867 en werd samengevoegd met de naburige stad van St. Antonius in 1872. De universiteit werd opgericht in 1851 – en aan het begin van de jaren 1900 was de Symphony Orchestra, een van de beroemdste, Amerika’s opgericht. In alle Minneapolis heeft een zeer actief en gevarieerd cultureel leven.

Veel van de meest populaire attracties in Minneapolis is gerelateerd aan openluchtrecreatie. In verband met de vele meren in de stadsregio is het een aantal mooie parken. De meest bekende (en meest bezochte) is Lake Minnetonka – en in Loring Park wordt gevierd 17 Mei van elk jaar. Minneapolis is eigenlijk de “Noorse fans” van alle Amerikaanse steden. De stad heeft ook een “Noorwegen Huis”.

Anders moet worden opgemerkt dat de stad een aantal theaters en musea heeft, en veel toeristen vinden hun weg naar de spannende kunstmuseum “Minneapolis Institute of Arts.” Gezinnen met kinderen willen ook graag een bezoek aan het grote pretpark “Valley Fair Amusement Park” te brengen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Minneapolis – Saint Paul International Airport, gelegen 17 km ten zuiden van de stad.