Autoverhuur Indianapolis

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Indianapolis

Vind goedkope autoverhuur in Indianapolis door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Indianapolis. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Indianapolis

Autohuur Indianapolis
Auto huren Indianapolis

Indianapolis is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Indiana, en is gelegen nabij de rivier de White River. De stad heeft een bevolking van ongeveer 800.000 (2010), echter, een van de voorsteden neemt, de bevolking stijgt tot ca. 1,7 miljoen.

Indianapolis is een grote industriële stad – en ook een belangrijk verkeersknooppunt. De stad is ook een opleidingscentrum, met inbegrip van twee universiteiten, de Muziek en Art Department

Indianapolis is opgericht in 1821, en is de toestand van-activa wordt gedurende het grootste deel van haar geschiedenis. Bij auto-productie begon in alle ernst aan het begin van de jaren 1900, ontwikkelde Indianapolis naar de belangrijkste Amerikaanse auto stad naast Detroit te worden. In 1910 waren er meer dan 60 fabrieken in Indianapolis. Deze geschiedenis wordt weerspiegeld op dat elk jaar sinds 1911 is gehouden een wereldberoemde race hier – “Indianapolis 500”.

De stad heeft verder een aantal culturele instellingen om te laten zien. Een van de belangrijkste attracties is de “White River State Park,” waar er ook een dierentuin. Anders is het rijk State Museum is een populaire bestemming. Hetzelfde geldt voor de indrukwekkende overdekte arena voor sport – Hoosier Dome.

Net als in de meeste andere grote steden van de VS, het bereik van de winkelgebieden en winkelcentra uitgestrekte en gevarieerde – en net handelsactiviteiten is de motor in de industrie na de meeste autofabrieken werden gesloten in 1970 – en 1980’s.

Indianapolis marketeer vaak – zonder beetje trots – als de geboorteplaats van de voormalige president Theodore Roosevelt en de wereldberoemde schrijver Kurt Vonnegut.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Indianapolis International Airport, gelegen op 11 km ten zuidwesten van het centrum.