Autoverhuur New Orleans

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren New Orleans

Vind goedkope autoverhuur in New Orleans door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in New Orleans. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

New Orleans

Autohuur New Orleans
Auto huren New Orleans

New Orleans is de plaats waar de rivier de Mississippi uitmondt in de Golf van Mexico, en is de grootste stad in de Amerikaanse staat Louisiana.De stad heeft een bevolking van ongeveer 470.000 inwoners (2010).

Een groot deel van de stad is lager dan de gemiddelde waterstand van de Mississippi, en de stad is dan ook erg kwetsbaar tijdens de vele orkanen die vaak waait hier – iets wat bewoners pijnlijk kreeg door als orkanen “Catherine” en “Rita” woedde in 2005/2006.

Het was de Fransen die New Orleans opgericht in 1718. Tot Louisiana, een deel van Verenigde Staten in 1803, was de politieke geschiedenis van New Orleans ‘relatief turbulente – waar de Fransen en de Spanjaarden om beurten aan “bezit” van de stad.New Orleans was ook een van de grootste slaaf van Amerika markten.

De moderne New Orleans is de belangrijkste havenstad staten rondom Mississippi – en hebben sinds 1947 had status als zogenaamde vrije poorten. Economisch, de aardolie-industrie en het toerisme zijn de belangrijkste bronnen van inkomsten.

Een belangrijke toeristische attractie in New Orleans is de oude Franse wijk “Vieux Carre”. Hier is de smalle, schilderachtige straatjes en mooie tuinen. De stad is ook de prachtige Louis Cathedral uit de late 1700’s. Ook de beroemde fruitmarkt “Franse markt” hier gevestigd.

De belangrijkste winkelstraten zijn echter in de nieuwere, moderne wijken. De beroemdste winkelstraat “Canal Street”. In deze byelene zijn er ook een aantal prachtige, weelderige parken.

Anders, New Orleans gekenmerkt door zijn geschiedenis als “hometown jazz” en een van de grote zonen van Louis Armstrong – die beiden een park en een vliegveld naar hem vernoemd hebben. Er zijn nog steeds veel actieve jazz clubs in de stad – die ook beroemd om zijn wild, jaarlijkse carnaval, “Mardi Gras”.

Er zijn twee grote luchthavens in New Orleans – Louis Armstrong New Orleans International Airport, gelegen 19 km ten westen van het stadscentrum en New Orleans Lakefront Airport. Dit ligt 7 km ten noordoosten van het centrum.