Autoverhuur Miami Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Miami Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Miami Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Miami Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Miami Luchthaven

Autohuur Miami Luchthaven
Auto huren Miami Luchthaven

Miami International Airport (MIA) is gelegen op 7 mijl ten westen van het centrum van Miami in de Amerikaanse staat Florida.

De luchthaven belangrijkste terminal werd geopend in 1959, en Miami International Airport heeft momenteel drie terminals: Noord-, Midden en Zuid.

Miami Airport bedient 38,3 miljoen passagiers per jaar (2011). Ongeveer 45 luchtvaartmaatschappijen – waaronder Lufthansa, Iberia, Delta, Aeroflot, United Airlines en British Airways – heeft directe vluchten van hier naar diverse bestemmingen in binnen-en buitenland.Sommige populaire bestemmingen zijn Amsterdam, Atlanta, Barcelona, Buenos Aires, Frankfurt, Londen, Milaan en New York.

De luchthaven heeft een brede selectie van cafes / snackbars / restaurants en winkels. Andere faciliteiten zijn duty-free shops, informatiebalie, bank, pinautomaat, een wisselkantoor, postkantoor, kapper, apotheek, kunstgalerie, EHBO-post, Spa centrum, kapel en internet.

Miami Airport heeft ook een hotel op de luchthaven, gelegen in hal E (niveau 2). Er zijn ook verschillende hotels in de omgeving, als je accommodatie.

Om van het vliegveld naar het centrum van Miami, kunt u de bus, metro (bus naar de Tri-Rail station “Miami Airport” net ten oosten van de terminal) of per taxi.

Als u een auto wilt huren in Miami, heeft 16 autoverhuurbedrijven kantoren op de luchthaven – zoals Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National en Sixt. Car Center ligt net ten oosten van Miami International Airport.