Autoverhuur Missoula

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Missoula

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Missoula

Vind goedkope autoverhuur in Missoula door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Missoula. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Missoula

Autohuur Missoula
Auto huren Missoula

Missoula is een relatief kleine stad in de Missoula Valley in de Amerikaanse staat Montana. De stad heeft ongeveer 67.000 inwoners (2011), en is een commercieel en industrieel centrum – naast een aantal media bedrijven zijn hier gevestigd. Missoula heeft ook een eigen universiteit.

Archeologisch bewijs toont aan dat mensen leefden in het dal al in de eind van de laatste ijstijd. In de jaren 1700, de Franse bont jagers stroomden hier. Velen van hen werden onderworpen aan een hinderlaag van de lokale indianenstammen, en kregen te horen dat de smalle ingang van de vallei was zo vol met menselijke beenderen later, de Franse noemde het “Hell’s Gate”. Deze naam werd gebruikt tot de stad werd omgedoopt naar Missoula in 1866. Dan schoot de economische ontwikkeling momentum, en de stad was een belangrijk kenmerk in dit deel van Montana.

Twee van de belangrijkste industrieën in Missoula, toerisme en brouwerij operaties. Er zijn een aantal grote en kleine brouwerij in de stad.

Het regelmatig gerangschikte verschillende culturele festivals in Missoula – vooral in film en literatuur – en de stad is ook bekend om zijn vele jaarmarkten, met inbegrip van “Missoula Farmer’s Market” en “People’s Market” (met de verkoop van kunst en kunstnijverheid).De stad heeft ook twee zeer actieve theaters.

Anders Missoula diverse interessante musea om te laten zien, onder andere Kunst en Cultuur Museum “De Montana Museum”, het Historisch Museum “Historische Fort Missoula”, “Rocky Mountain Museum voor Militaire Geschiedenis” en “Northern Rockies Heritage Center”.De laatste twee musea weerspiegelt deels Missoula nabijheid van bergen Rocky Mountains.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Missoula International Airport, gelegen 7 km ten noordwesten van de stad.