Autoverhuur Seattle

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS
 4. chevron_right
 5. Autoverhuur Seattle

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Seattle

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Seattle van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Seattle via ons.

Seattle gids

Bilutleie Seattle
Seattle Autoverhuur

Seattle is de grootste stad in het noordwesten van de Verenigde Staten, en is gelegen op een relatief smalle strook land tussen de Puget Strait en Lake Washington aan de Stille Oceaan. De stad ligt in de Amerikaanse staat Washington – 155 km ten zuiden van de grens met Canada. De stad zelf heeft ongeveer 600.000 inwoners (2010), maar als je het hele grootstedelijk gebied, het verhogen van de bevolking tot ongeveer. 3,3 miljoen.

In de geschiedenis van de stad is de economie van Seattle verbonden met de visserij-industrie, en is nog steeds een van amerika’s belangrijkste vissershavens. Daarnaast heeft Seattle veel industriële activiteiten, zoals omvat scheepswerven en vliegtuigproductie. Ook het hoofdkantoor van Microsoft is hier gevestigd.

Seattle werd opgericht in 1853, en kende een sterke opleving tegen het einde van de eeuw – vooral omdat de stad toen een eigen spoorweg had, en vanwege de grote goudvondsten in Alaska. De stad is vernoemd naar de Indiase leider Seathl, die werd geboren in dit gebied in de late 18e eeuw. Seattle is ook een van de Amerikaanse steden waar veel Noorse immigranten zich vestigden. Dit komt tot uiting in het” Nordic Heritage Museum“, gelegen in het noordelijke deel van de stad.

Attracties

Seattle heeft een rijk en gevarieerd cultureel leven, en verschillende muziekgenres zijn verbonden met de stad. De zogenaamde “grunge”-muziek is hier onder andere ontstaan, die wordt geassocieerd met wereldberoemde Seattle-bands als Nirvana,Pearl Jam, Soundgarden en Alice in Chains. Ook rocklegende Jimi Hendrix werd geboren in Seattle.

Het beroemdste bouwwerk van de stad – en herkenningspunt – is de Tower Space Needle, die werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1962. De Space Needle is een van de hoogste gebouwen van Seattle op 185 meter, en omvat, onder andere, de Space Needle. een populair uitkijkplatform en een draaiend restaurant. Seattle’s populaire monorail track werd ook gebouwd voor de World’s Fair.

Een andere belangrijke attractie in de stad is Pike Place Market, die elk jaar wordt bezocht door meer dan 10 miljoen mensen. Hier zijn er kraampjes waar onder andere kraampjes zijn waar o.a. verkocht handwerk, vis, groenten, brood en vlees – en, niet in het minst, souvenirs.

Seattle’s populaire monorail track werd gebouwd voor de World’s Fair.

Ontdek Seattle met autoverhuur

U bent niet ver weg van de geweldige natuur en gezellige kleine steden als je een huurauto in Seattle. Het gebied heeft ook vele eilanden die u gemakkelijk bereiken met de auto of boot, waar het leven aan zee centraal staat. Landinwaarts vindt u enkele van de meest majestueuze bergen in de Verenigde Staten, omringd door wilde en prachtige bossen. Hier zijn enkele suggesties voor het rijden routes, waaronder een reis die gaat naar het naburige Canada.

Het stadje Port Townsend heeft een geschiedenis van visserij en scheepvaart.

Port Townsend – Idyllisch stadje met Victoriaanse nederzetting

Port Townsend in De Staat van Washington is gevestigd op een kaap ten noordwesten van Seattle, en direct bij de ingang van de straat Puget Sound. De kleine stad heeft een spannende geschiedenis met betrekking tot vissen en scheepvaart. In het centrum van de stad vindt u veel Victoriaanse huizen gebouwd in de 19e eeuw. De straten zijn rustig en rustig, met gezellige restaurants, bars, cafés, kleine winkeltjes en een paar musea die een kijkje waard zijn. De stad is een uitstekend startpunt als je een aantal unieke natuurervaringen wilt opdoen bij een bezoek aan dit gebied. Recht in de fjord is er een rijke wildlife, en je bent bijna gegarandeerd te zien orka’s en andere walvissoorten als je een boottocht van Port Townsend.

 • Als u wilt rijden op vaste grond helemaal naar Port Townsend, moet u eerst stoppen bij Tacoma in het zuiden. Daar u de zeestraat oversteken via de Tacoma Narrows Bridge, voordat u naar het noorden gaat en oversteekt via de Hood Canal Bridge. De route is dan ongeveer 180 kilometer, met een rijtijd van ongeveer 2 uur en 15 minuten. Nb! Hood Canal Bridge kan worden gesloten als het weer ruw is.
 • De snelste route is om de veerboot te nemen van het centrum van Seattle (de veerboot vertrekt van Colman Dock) naar Bainbridge Island, en rijden vanaf daar. De route is dan meer dan 90 kilometer. De tijd die dit zal duren, de veerboot reis inbegrepen, zal dan ongeveer 2 uur.

Mount Rainier – Een wandeling rond de vulkaan

Mount Rainier is de hoogste berg in de staat Washington (4.392 meter), en ook een actieve vulkaan. De vulkaan wordt niet als volledig veilig beschouwd, mede door de 26 gletsjers. Dit zorgt ervoor dat elke uitbarsting bijzonder verwoestend is. Niettemin, de kans op een uitbarsting gebeurt net wanneer je er bent zijn relatief laag (de laatste uitbarsting was in 1894). Echter, de naburige berg, Mount St. Helens, was uitgebarsten zo recent als 1980.

Mount Rainier is een geweldig gezicht ook op een afstand, en het is populair om te rijden rond de hele berg. Dan passeert u vier van de ingangen van het nationale park waar de berg zich bevindt, en heeft u veel mogelijkheden om een rustpauze te nemen. Gasten genieten ook van een paar attracties. bijvoorbeeld de watervallen Skookum Falls en Martha Falls. Het hoogtepunt van je tour is voor de meeste mensen een reis naar Sunrise – het hoogste punt dat je met de auto bereikt.

 • Als je gewoon van Seattle naar het Sunrise Visitor Center wilt rijden, is de afstand ongeveer 95 mijl. De rit duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten.
 • Als u wilt rijden rond de hele berg, de afstand is ongeveer 236 kilometer. De reis rond, waaronder enkele haltes langs de weg, duurt meestal ongeveer 6 uur.
Mount Rainier is een geweldig gezicht van een afstand. Hier u met de huurauto over de hele berg rijden.
De stad Vancouver biedt zowel geweldige natuurervaringen als het grootstedelijke leven.

Vancouver – Bezoek Canada in dezelfde klap

Seattle ligt op slechts een paar uur rijden van de Canadese grens, en direct aan de andere kant vindt u de minst even opwindende stad Vancouver. Deze Canadese metropool is beroemd om zijn prachtige omgeving, met majestueuze bergen aan de ene kant, en de Straat van Georgia fjord aan de andere kant. De stad zelf is zeer modern, met bewoners die aardig en vriendelijk zijn. Het stadscentrum houdt alles wat je zou verwachten van een grote stad, maar wordt tegelijkertijd beschouwd als zeer veilig. U bent ook niet ver weg van geweldige natuurervaringen, en moet nauwelijks 30 minuten om naar geweldige resorts,prachtige bossen en bergen die kunnen worden beklommen.

 • Wanneer u met de auto van Seattle naar Vancouver reist, is het de snelste om I-5 N (Interstate-5 North) te rijden. De route zal dan ongeveer 228 kilometer, en zonder het stoppen van de rit duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten.
 • Vraag uw autoverhuurbedrijf wanneer u uw voertuig ophaalt over wat de regels zijn voor het overschrijden van de grenzen. De meeste mensen accepteren dit, maar je normaal gesproken te onthullen waar in Canada u van plan bent om te rijden, evenals de tijden.
In het centrum van Leavenworth zijn de huizen in Beierse stijl en de kleine stad organiseert het Oktoberfestival.

Leavenworth – Een klein stukje beieren

Dit kleine bergstadje werd opgericht aan het einde van de 19e eeuw, in verband met de bouw van de spoorlijn De Grote Noordelijke Spoorweg. Het werd uiteindelijk een centrum van houtkap,maar verlegde al snel zijn focus naar toerisme. Al in de jaren 1920 begrepen bewoners dat de plek een unieke en mooie locatie had, die bezoekers zou aantrekken op zoek naar natuurervaringen. Dit heeft op zijn beurt geleid tot het feit dat de huizen in de stad zijn gebouwd in Beierse stijl. In Leavenworth krijg je dus de indruk dat je ergens in Zuid-Duitsland bent, waarvan sommige worden onderstreept door het feit dat ze ook hier het Oktoberfest organiseren. Hier gaan mensen naar ski hond sleeën en skiën in de winter, raften en vissen in de zomer,en om te genieten van de berglucht. Trouwens, Leavenworth heeft een van de vreemdste musea in de Verenigde Staten. Hier hebben ze meer dan 5.000 verschillende notenkrakersverzameld , waarvan de oudste dateert uit de prehistorie.

 • Van Seattle naar Leavenworth, het is ongeveer 120 mijl als je de kortste weg via Monroe (US-2) rijdt. De rijtijd is dan ongeveer 2 uur en 10 minuten.
Chauffeurs in Seattle rijden meestal mooi en stoppen voor voetgangers.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

In het centrum van Seattle (Downtown) is het normaal gesproken vrij gemakkelijk om parkeren in de straten te vinden. U betaalt op automaten die op de trottoirs, of met een app PayByPhone (vereist creditcardnummer) op uw smartphone. De lokale autoriteiten hebben ook een aantal parkeergarages in het centrum, waar de prijzen per uur relatief laag zijn. Daarnaast zijn er verschillende particuliere parkeerbedrijven met garages rond het stadscentrum.

Houd er rekening mee dat Seattle verschillende zogenaamde Restricted Parking Zones heeft. Dit zijn zones in gebieden die van bijzonder belang zijn, zoals ziekenhuizen. Parkeren binnen deze zones is gereserveerd voor gasten die in het gebied wonen en hun eigen RPZ-vergunning hebben om daar te parkeren. Een huurauto kan worden geparkeerd in speciale ruimtes binnende zone, maar dan met een tijdslimiet op hoe lang het kan staan. Dit is goed bewegwijzerd in de relevante gebieden.

Verkeer in Seattle kan krap zijn op bepaalde tijden, maar dit is nog steeds een van de gemakkelijkste grote steden in de Verenigde Staten om in te rijden. De inwoners van de stad hebben woorden vriendelijk en behulpzaam, wat ook geldt bij het besturen van een auto. In tegenstelling tot veel andere plaatsen, de auto’s stoppen voor voetgangers in Seattle. De overgrote meerderheid volgt de verkeersregels, ook als het gaat om snelheidslimieten.

De luchthaven bedient meer dan 50 miljoen passagiers per jaar.

Luchthaven

Seattle’s belangrijkste luchthaven is Seattle-Tacoma International Airport. De naam Tacoma is opgenomen omdat de luchthaven is gelegen tussen de hoofdstad van de staat Washington, en de havenstad Tacoma. Vanaf hier zijn er vluchten naar ongeveer 100 andere steden in de Verenigde Staten, evenals ongeveer 30 internationale bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Seattle-Tacoma is een van de grootste luchthavens in de Verenigde Staten (8e vanaf 2020), met meer dan 50 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven heeft een hoofdterminal, naast twee kleinere terminalgebouwen, die in totaal 80 vliegtuigen tegelijkertijd aankunnen.

Hoewel Seattle-Tacoma een zeer hoog aantal passagiers verwerkt, is het gemakkelijk en gemakkelijk om hier autoverhuur op te halen of af te leveren. Alle autoverhuurbedrijven bevinden zich in een apart centrum aan de noordkant van het gebied. Daar u een shuttlebus krijgen vanaf zowel de hoofdterminal als van de twee kleine satellieten. De pendelbussen rijden continu 24 uur per dag,en je hoeft niet in de dienstregeling te komen. Vanaf vandaag krijgt u een huurauto bij Seattle-Tacoma van 12 verschillende bedrijven,waaronder Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt en Enterprise.

 • De snelste route van Seattle-Tacoma naar het centrum van Seattle loopt via de I-5 S snelweg, met een afstand van ongeveer 22 kilometer. De rijtijd bij normaal verkeer zal tussen de 15 en 20 minuten zijn.