Autoverhuur Seattle

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Seattle

Vind goedkope autoverhuur in Seattle door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Seattle. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Seattle

Autohuur Seattle

Auto huren Seattle

Seattle is de grootste stad in de noordwestelijke Verenigde Staten, en is gelegen op een relatief smalle strook land tussen Puget Sound en Lake Washington op de Stille Oceaan.De stad is gelegen in de Amerikaanse staat Washington – 155 mijl ten zuiden van de grens met Canada.De stad heeft ongeveer 600.000 inwoners (2010), echter, neemt men het hele grootstedelijk gebied, bevolkingstoename tot ca. 3,3 miljoen.

Seattle’s economie is door de geschiedenis heen in verband gebracht met de visserij-industrie en is nog steeds een van de belangrijkste vissen Amerika de havens hier. Bovendien Seattle heeft veel industriële activiteit, zoals omvat scheepsbouw en vliegtuigen. Bovendien, het hoofdkwartier van Microsoft hier.

Seattle werd opgericht in 1853, en kreeg een sterke opleving aan het eind van de eeuw – vooral omdat de stad dan zijn eigen spoor overgenomen, en vanwege de grote goud ontdekkingen in Alaska. De stad is vernoemd naar de Indiaanse opperhoofd Seathl, die in dit gebied geboren in de late 1700’s. Seattle is ook een van de steden van de VS waar veel Noorse immigranten vestigden. Dit wordt weerspiegeld in de “Nordic Heritage Museum”, gelegen in het noordelijke deel van de stad.

Seattle biedt een rijke en gevarieerde culturele leven, en verschillende muzikale genres gekoppeld aan de stad. Onder andere ontstond de zogenaamde “grunge” muziek hier, die gekoppeld is aan de wereldberoemde Seattle bands als Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden en Alice in Chains. Bovendien werd de rocklegende Jimi Hendrix geboren in Seattle.

De stad van de meest beroemde gebouwen – en landmark – de toren Space Needle, gebouwd voor de wereldtentoonstelling in 1962. Space Needle is een van de hoogste gebouw van Seattle, bij 185 meter, en omvat een populaire uitkijkplatform en een ronddraaiend restaurant. Ook populair Seattle monorail baan werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling.

Een andere belangrijke attractie in de stad is de Pike Place Market, die jaarlijks bezocht door meer dan 10 miljoen mensen. Hier zijn er kramen met inbegrip van verkocht ambachten, vis, groenten, brood en vlees – en, niet in het minst souvenirs.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Seattle – Tacoma International Airport, ongeveer 23 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.

Menu