Autoverhuur Long Beach

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Long Beach

Vind goedkope autoverhuur in Long Beach door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Long Beach. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Long Beach

Autohuur Long Beach
Auto huren Long Beach

Long Beach is gelegen aan San Pedro Bay in de staat Californië, in het bijzonder 30 km ten zuiden van Los Angeles.De stad heeft ca.. 470.000 inwoners (2010). Long Beach heeft een gemeenschappelijke poort met Los Angeles, via kanaal verbinding “Cerritos Channel”.

Daarnaast Long Beach heeft een aantal productie – en een militaire aanwezigheid met zowel vloot haven en vliegbasis – het is in de eerste plaats het toerisme is de stad economische grootmacht.

De grootste attractie is de prachtige, volle 13-mijl zwemmen strand. Andere attracties zijn onder andere het schip “Queen Mary”, die functioneren als een maritiem museum. “Walter Pyramid”, een piramide-vormige gymzaal voor basketbal en volleybal, is de stad de meest unieke gebouw – en een populaire toeristische bestemming.

Long Beach is ook de site van een aantal opmerkelijke evenementen – waaronder de jaarlijkse Long Beach Blues Festival en race Long Beach Grand Prix.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is een lokale Long Beach Airport, dat ligt op 6 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen. Anders, de Los Angeles International Airport slechts 34 mijl ten noordwesten van Long Beach.