Autoverhuur Fort Myers

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fort Myers

Vind goedkope autoverhuur in Fort Myers door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fort Myers. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fort Myers

Autohuur Fort Myers
Auto huren Fort Myers

Fort Myers is gelegen in de staat Florida aan de rivier Caloosahatchee rivier, die uitmondt in de Golf van Mexico. De stad is gelegen in de provincie van Lee County – 195 mijl ten zuidoosten van Tampa.

Fort Myers heeft 63.000 inwoners (2011), en is een populaire badplaats – waar de belangrijkste attractie is in de eerste plaats het uitnodigende strand “Fort Mayers Beach”. Door de vele palmbomen in Fort Myers, noemden de stad ook wel “City of Palms”.

Thomas Edison leefde in Fort Myers winter en genivelleerd een rubber lab hier. De stad organiseert jaarlijks een lysfestival ter ere van Edison – “Pegant van Licht”.

Een belangrijke toeristische attractie in de stad is het historische museum “Edison and Ford Winter Estates.” Dit was de winter woningen van zowel Thomas Edison en Henry Ford, waar bezoekers kunnen rondleidingen krijgen waar u kunt zien honderden Edison en Ford uitvindingen en artefacten. Er is ook een botanische tuin hier.

Ook “Calusa Nature Center” in Fort Myers, een bezoek waard. Hier is planetarium, museumstukken, natuurpaden en vlinder park.

De stad is verder een bruisend nachtleven met casino’s, bars en nachtclubs. Daarnaast is een aantal grote golfbanen in de omgeving.

Southwest Florida International Airport ligt 27 mijl ten zuidwesten van het centrum.