Autoverhuur Dallas Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dallas Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Dallas Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dallas Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dallas Luchthaven

Autohuur Dallas Luchthaven
Auto huren Dallas Luchthaven

Dallas – Fort Worth International Airport (DFW) is 24 mijl ten noordwesten van gelegen Dallas centrum, en 29 km ten noordoosten van Forth Worth.De luchthaven heeft 57,8 miljoen passagiers (2011), en is de drukste in de staat Texas – en de 8 grootste in de wereld in termen van het aantal passagiers.

Dallas Airport werd geopend in 1953 en heeft op dit moment vijf terminals (A – E). Er is een gratis pendeldienst (Skylink) tussen de klemmen.

Ongeveer 21 luchtvaartmaatschappijen – waaronder Delta, Emirates, US Airways en British Airways – hebben directe vluchten van Dallas Airport tot 129 Amerikaanse en 36 internationale bestemmingen.

Er is een grote selectie van cafes, restaurants en winkels op de luchthaven. Bovendien, de faciliteiten informatiebalie, business center, internettoegang, bureau, wisselkantoor, banken, geldautomaten, EHBO-post, een speeltuin, schoonheids-en massagesalon, kapsalon en een bioscoop.

Op de luchthaven zijn er hotels Grand Hyatt en Hyatt Regency.

Om naar het centrum van Dallas kan met bus, trein (er zijn shuttlebus van de terminal naar het dichtstbijzijnde station), metro of taxi.

Wilt u een auto in Dallas, heeft een aantal grote autoverhuurbedrijven huur – zoals Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Alamo en Thrifty – hun kantoren op de luchthaven, in het bijzonder in Terminal E – bij de zuidelijke ingang.