Autoverhuur Dallas

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Dallas

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dallas

Vind goedkope autoverhuur in Dallas door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dallas. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dallas

Autohuur Dallas
Auto huren Dallas

Dallas is ten noorden van de staat Texas door de Trinity River en is de 9e meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. De stad heeft 1,2 miljoen inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 6,3 miljoen.

Dallas is een belangrijke culturele en economische centrum van de regio en haar economie is gebaseerd op bankieren, handel, informatica, medisch onderzoek, transport en logistiek. Bovendien Dallas bekend om zijn olie en katoen industrie.

De stad heeft een vochtig subtropisch klimaat met hete zomers en milde winters. Temperaturen in de zomer zijn rond de 35 graden Celsius en in de winter, de stad overdag temperaturen van ca. 21 graden C. Het is vaak vochtig in Dallas.

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door moderne gebouwen en wolkenkrabbers, en het hoogste gebouw is het belangrijkste centrum -, waarvan 286 meter boven de grond steekt.

Enkele van de meest populaire toeristische Dallas ‘attracties zijn onder andere Lake “White Rock Lake” met het omliggende park – en dat is een populair recreatiegebied, John F. Kennedy Memorial Plaza – die de plek waar hij werd vermoord in 1963 markeert, “The Train Floor Museum” – museum dat is ook gewijd aan John F. Kennedy beeldenpark “Nasher”, “Meadows Museum of Art” – met uitgebreide collectie van Spaanse kunst (waaronder werken van Eli Greco, Goya, Miró en Picasso) en “Dallas Museum of Art” – met een enorme collectie van kunstwerken van de oudheid tot vandaag. Hier kunnen bezoekers ook zie het werk van Monet, Gauguin en Van Gogh.

Dallas heeft anders botanische tuin, aquarium, dierentuin, pretpark, golfbanen, uitstekende winkels met vele winkelcentra.

Dallas Fort Worth International Airport ligt 34 ​​mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.