Autoverhuur Buffalo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Buffalo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Buffalo

Vind goedkope autoverhuur in Buffalo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Buffalo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Buffalo

Autohuur Buffalo
Auto huren Buffalo

Buffalo is gelegen in het noordoosten Verenigde Staten, en is de tweede grootste stad in de staat New York.Buffalo heeft 261.000 inwoners (2011), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 1,2 miljoen.

Buffalo is gelegen aan Lake Erie Lake, en maakt deel uit van het graafschap Erie County. Buffalo is een moderne haven, commerciële en industriële stad en een belangrijk verkeersknooppunt.

De stad heeft ook de universiteit – met ongeveer 30.000 studenten.

Buffalo heeft meer dan 50 private en publieke kunstgalerijen – waarvan de meest bekende is “Albert Knox Art Gallery.” Het beschikt over een collectie van hedendaagse kunst in de wereld, en hier zie je ook werken van Picasso, Matisse en Miró.

Een populaire attractie in Buffalo is 115 meter hoog Stadhuis in Art Deco stijl in 1932. Stadhuis is open voor het publiek, en in 25 vloer is oberservasjonsdekket “Buffalo City Hall Observation Deck”. Dit biedt bezoekers een spectaculair uitzicht over de stad.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Buffalo St. Joseph’s Cathedral in 1862, de kerk van de Heilige Drie-eenheid in 1928, Buffalo Museum of Science – met producties, antropologie, botanie en zoölogie, en de dierentuin Buffalo Zoo – indien deze zie leeuwen, tijgers en beren.

De stad heeft verder een botanische tuin, een Japanse tuin, marine museum met exposities van oorlogsschepen, luchtvaart museum en aquarium.

ongeveer 36 mijl ten noordwesten van Buffalo is Niagara Falls – een van de grootste wonderen van de natuur. Hier kunt u genieten van de indrukwekkende watervallen – en “Horseshoe Falls” (gevestigd in Ontario, Canada ) is de grootste van allemaal.Deze waterval is de 792 meter breed en 52 meter hoog.

Buffalo Niagara International Airport ligt op 16 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.